calinex00 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Pret: 0 RON Localitate: Tg.Mures Contact: 0754078886 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Schimb o chitara electrica SantaFe + amplif, cu o chitara acustica sau clasica. Nu prea am gasit multe despre aceasta chitara ca sa pot da mai multe informatii despre ea. A fost achizitionata din Tg.Mures de la un magazin de instrumente muzicale cu 900 de lei. Schimb doar in Judetul Mures!
alexander33 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Ce stiu despre chitarele astea este ca sunt chinezesti si au o colaborare cu Hora, dozele sunt cam low output dar calitatea constructiei nu este deloc rea. 1
calinex00 Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 mersi mult Sper sa-i trebuiasca cuiva. Eventual o vand cu 400-500 lei? impreuna cu ampliful. 1
Pauleta161 Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 salut, sunt interesat de un schimb cu o chitara acustica Fender, uite aici si un link! http://guitarshop.ro/hitara-acustica-fender-cf-60_p2777.html poti sa imi spui de ce vrei sa o vinzi / schimbi? ai putea sa pui un demo mic...?
calinex00 Posted January 14, 2015 Author Posted January 14, 2015 Schimb sau vand chitara pentru ca nu e pentru mine chitara electrica, sunt incepator si mi-am dat seama ca invat doar melodii pentru chitara clasica sau acustica. Am spus mai sus ca predau personal chitara in Mures pentru ca cine vrea sa o ia sa o poata incerca, plus ca nu am incredere in curieri. Am facut un filmulet, scuze pentru calitatea videoului si pentru ca nu stiu sa cant ))
Pauleta161 Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 (edited) Chitara a ajuns la un fericit proprietar cu pofta de cantat! Chiar arata super bine si suna foarte bine pentru categoria ei! Vanzatorul este un baiat foarte de treaba si pe parcursul tranzactiei s-a comportat ca un adevarat profesionist! Respect! Edited February 18, 2015 by Pauleta161
Recommended Posts