Borsec Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 (edited) Placi de dezvoltare Parpberry PI, versiunile B si B+ Placile sunt noi in cutie, insotite de carcase premium Optional se poate include si alimentator 5V@3A pentru 40 lei in plus. Pret 160 lei - versiunea B Pret 180 lei - versiunea B+ Tel 0748.040.474 Transport prin posta 10 lei. Cheers. Edited January 6, 2015 by Borsec 1
karpi Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Raspberry PI ,nu este "doar" placa de dezvoltare !! Este un micro PC cu absolut de toate !! HDD -ul este o simpla memorie SD de minim 4G daca vrei sa instalezi RASPBIAN sau alte cateva OS-uri tip linux ...facute ptr Raspberry PI . Culpezi o claviatura ,un mouse USB , cuplezi la TV HD ,instalezi RASPBIAN sau alt OS de pe pagina Raspberry PI si ai un PC Ptr cuplarea la un Monitor fara intrare HDMI trebuie un adaptor HDMI->VGA ( am vazut pe site ca au la 50 Lei ) ... Avantajul major fata de alte microPC-uri este ca are cea mai mare biblioteca de softuri dezvoltate de amatori . Cuplat la un TV sau Monitor HD reda film HD 1080 intr-o veselie datorita GPU-ului foarte OK Unii au facut procesor de chitara ( eu am realizat numai un ecou "spectral" ) am postat in :"TONUL" linkurile la pagina cu exemple de softuri ptr chitara ...) Ce nu are onboard este convertorul A/D ,respectiv " intrare " de sunet , dar cu un "Sound stick USB " merge in veselie . Are "mufa ptr internet " functioneaza si cu cu wireless USB , ......pana si emitator RADIO FM se poate face , doar atasandu-i o antena pe un "pin" de iesire ..si incarcand softul de radioemitator ...etc /...numai timp sa ai sa te ocupi... Foarte faine jucariile . 1
Borsec Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 (edited) Avantajul major fata de alte microPC-uri este ca are cea mai mare biblioteca de softuri dezvoltate de amatori . Nu l-as numi un avantaj , neaparat. Merci de lamuriri. Edited January 7, 2015 by Borsec 1
Recommended Posts