cearny Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Eu incep sa inteleg cum poate cauza dependenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Eu incep sa inteleg cum poate cauza dependenta. Have you joined the dark side? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 (edited) lvl 49 tauren hunter (main) also featuring: lvl 16 human paladin lvl 12 night elf rogue lvl 11 undead priest si mi-am luat toate examenele si am avut timp de baute si nu m-a parasit prietena offtopic: Cautati episodul din Southpark "Make Love not Warcraft".Merita. oare ce crezi ca m-a corupt? apare episod nou btw...un nou sezon Edited February 22, 2007 by _Theo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Mda tot ala, plus faptul ca fratele meu avea un guest pass nefolosit Momentan lvl 15 orc shaman. _Theo_ pe ce realm joci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 pe alonsus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wierdguy Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Cea mai mare greseala pe care o poti face in romania e sa cumperi un joc off the shelf.Mi`e frica sa te intreb cat ai dat pe el, dar vreaus a`ti spun, ca mai mult ca sigur, la level 20, 25 o sa te plictisesti de joc, pentru ca e aceeasi chestie de la inceput sa sfarsit.Iei task-> bati monstru de N mii de ori->Duci ce ai luat de la monstru inapoi....Ocazional o sa`ti mai cumperi lucruri folositoare tie, precum armuri, sabii...ma rog.io la level 14 deja ma plictisesc, de altfel ca la silkroad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Cea mai mare greseala pe care o poti face in romania e sa cumperi un joc off the shelf.Mi`e frica sa te intreb cat ai dat pe el, dar vreaus a`ti spun, ca mai mult ca sigur, la level 20, 25 o sa te plictisesti de joc, pentru ca e aceeasi chestie de la inceput sa sfarsit.Iei task-> bati monstru de N mii de ori->Duci ce ai luat de la monstru inapoi....Ocazional o sa`ti mai cumperi lucruri folositoare tie, precum armuri, sabii...ma rog.io la level 14 deja ma plictisesc, de altfel ca la silkroad De ce generalizezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 guess what WOC stands for.. ...imi cer scuze de acum pentru nesimtire acuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Cea mai mare greseala pe care o poti face in romania e sa cumperi un joc off the shelf.Mi`e frica sa te intreb cat ai dat pe el, dar vreaus a`ti spun, ca mai mult ca sigur, la level 20, 25 o sa te plictisesti de joc, pentru ca e aceeasi chestie de la inceput sa sfarsit.Iei task-> bati monstru de N mii de ori->Duci ce ai luat de la monstru inapoi....Ocazional o sa`ti mai cumperi lucruri folositoare tie, precum armuri, sabii...ma rog.io la level 14 deja ma plictisesc, de altfel ca la silkroad well...bad news: am sarit de lvl 20-25...de mult...sunt 50 + inc 3 caractere de lvl 12-16. in total ~90lvl...nu m-am plictisit. jocu a costat 89.9RON cand l-am luat acum e 70RON + 12EU/luna. nu mi se pare deloc mult...mai mult platesc abonamentu la vodafone. daca tu crezi ca e doar vb de click, ia quest, bate monstru, fa xp..... dar serios acum, te sfatuiesc sa nu cumperi jocu daca nu stii sa il gusti, si joci intr-o dusmanie 'Iei task-> bati monstru de N mii de ori->Duci ce ai luat de la monstru inapoi' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wierdguy Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 (edited) Credeam ca`i mai scump, dar orikm...l`am luat de la un prieten. Apropo, de ce 12E/luna...se platesc ca sa ce(nu prea ma pricep la astea) Edited February 22, 2007 by Wierdguy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Credeam ca`i mai scump, dar orikm...l`am luat de la un prieten. Apropo, de ce 12E/luna...se platesc ca sa ce(nu prea ma pricep la astea) WoW se joaca cu abonament lunar (ca la telefon, daca tot a amintit Theo de abonamentul lui la Vodafone) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Cunoscutii mei pierd zeci de minute bune de conversatie povestind ce au mai facut in wow, cum s-au batut cu nu stiu cine, cu cine au mai facut raid si ce lung a fost drumul din A in B. Apoi vorbesc despre "pets"-urile cumparate , veverita mecanica si despre alte asemenea. Am ajuns sa stiu asa de multe despre jocul asta fara sa il joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 (edited) lucky me ... eu sunt un ratat si nu am prieteni Edited February 22, 2007 by ciuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wierdguy Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 io joc pe server pirat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 io joc pe server pirat: Tu si inca 50 de oameni in total. Nu se compara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 am luat si io trialu, ala de 10 zile sa vad care e treaba... ajuns lev 20, gata distractia, ca na e trial. la inceput mi-am dat seama de ce zicea lumea ca e addictive, ca jucam non-stop dar dupa cateva zile, mi-am dat seama cat de boring e jocu. practic alergi ca bezmeticu de colo colo, intre ala care iti da questu si questu propriu zis, care e la mama dracu si cand te intorci sa iti iei ce iti da ala ca ai facut questu, realizezi ca mai aveai 2-3 questuri in aceeasi zona si iar dai si mergi ca bezmeticu pana acolo ca tre sa faci si questurile alea, basca ca daca sari intr-o vale mai adanca putin la level 10-11, risti sa mori instant, dar daca te urci de nebun la lev 6 in zepelin si sari unde vezi tu ca e cazatura mai lunga iti ia doar jumate din viata [ma plictiseam deh ] una peste alta, da la inceput e fun, distractie mare te bati cu niste monstrii care saracii nu ti-au facut nimic, arati ###### cui ti se scoala daca nu esti p server PvP dar la un mom dat te plictisesti. n-am mai jucat de vro saptamana si nu pt ca mi-a expirat contu de trial de 10 zile, ca mi-am facut altu sa vad ce alte cacaturi imposibile aparent pot face, ci pt ca m-am plictisit repede so have fun with WoW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Credeam ca`i mai scump, dar orikm...l`am luat de la un prieten. Apropo, de ce 12E/luna...se platesc ca sa ce(nu prea ma pricep la astea) se numeste calitate...ceva ce nu intalnesti pe serverele piratate. in permanenta exista oameni (angajati blizzard) care au grija de realm-uri, repara bug-ri non-stop au grija sa nu intre cine-stie-ce japonez care isi uploadeaza iteme inventate de el, creeaza bani, sau face macro-uri de farm-bot; pe scurt au grija sa nu existe cheat-eri. e ca si cum ti-ai cumpara cartele reincarcabile pt telefon...razuiesti cartela, introduci codu pe account-ul tau si voilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wierdguy Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 am inteles, dar orikm..cred ca o sa ma las curand de joc...mi se pare ceva prea static... am povestit procesul din punctul meu de vedere mai sus. Singurele jocur care mie mi se par cu adevarat captivante sunt cele tip mafia( stiu... e vechi...da nu m`am mai jucat de mult pe calculator) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 am inteles, dar orikm..cred ca o sa ma las curand de joc...mi se pare ceva prea static... am povestit procesul din punctul meu de vedere mai sus. Singurele jocur care mie mi se par cu adevarat captivante sunt cele tip mafia( stiu... e vechi...da nu m`am mai jucat de mult pe calculator) neaaah, rpg's rule. nu ma poate convinge nimeni. sunt triste jocurile pe care le incepi si au acelasi fir epic pe care toata lumea il rumeaza. nu ai pic de libertate, trebuie sa faci ceva pentru ca asa TREBUIE... nu te supara, dar nu poti compara un joc gen mafia cu un mmorpg cum e wow. adevarat ca a fost atfel conceput incat sa te tina cat mai mult in fata monitorului, si pt asta i-as omori personal pe cei de la blizzard, dar sa recunoastem....au comis-o de data asta . recunosc, e un pic addictive, dar nu e mare rahat sa zici "pana aici, m-am jucat destul, peste o saptamana am colocviu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 RPG-urile, respectiv MMORPG-urile deja nu ma mai atrag, practic cu cat cresti in nivel [si iti doresti asta foarte tare, pt ca descoperi monstri din ce in ce mai tari] cu atat si monstrii peste care dai sunt mai tari, ca sa nu mai zic ca la WoW sunt acele questuri si dungeon-uri in care daca nu te bagi in party de cel putin 3-5 oameni plus un priest n-ai sanse sa le faci. insa sper exemplu Oblivion, care nu e mmo, e doar rpg, cu cat avansezi mai mult cu atat si monstrii sunt mai tari, totul se scaleaza, si daca la level 1 te omoara unii intr-o pestera, sa fi tu sigur ca daca te intorci level 20 acolo or sa te rupa iar. asa ca si acolo mi s-a luat si am zis io hai sa il termin la level 1, si chiar se poate si e mai usor sa il termini la lev 1 decat sa te apuci ca bezmeticu sa cauti sa ajungi lev 45 sa te rupa cine-stie de Daedra ultra mega bla bla bla, si sa te gandesti cum s-a intamplat asta una peste alta eu m-am plictisit de RPG-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 [...]ca sa nu mai zic ca la WoW sunt acele questuri si dungeon-uri in care daca nu te bagi in party de cel putin 3-5 oameni plus un priest n-ai sanse sa le faci[...] pai asta e partea fun (de mmo) oblivion n-am jucat; poate l-as juca cu cea mai mare placere, da' n-am sistem calumea care sa-l suporte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 bine frate eniuei eu m-am lasat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts