Andrei Mihai_15512 Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Buna ziua . Nu am mai postat nimic de ceva timp si am facut cate ceva nou in ultima vreme si as avea nevoie de niste pareri - asta e melodia meahttps://www.youtube.com/watch?v=h8OvO7XzTsk&list=UUtOUvMR8vFYFj7Ra39Nvg7w&index=1 - cover Say you love me(Jessie Ware) Daca va place , like , share , subb ^^ 3
Ink Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 o voce frumoasa , cu un style care imi place (blunt ; cocoon ; etc..) piesa e ok , daca mergem mai inainte in technica vocala ,pot sa zic ca esti inca timid dar te ajuta can trebuie sa tine nota , are cateva note care nu sunt in tonalitate ... cred ca esti persoana care a facut doublaj si chitara , ok chitara probabil un pic de lucru si o sa fi buna , dar voce (sunt ok ) nu merge bine in genur asta in tonalitatea asta , 3rd sau 5th a fost mai bine , acun sa sun cum un Chorus effect pe vocea tine si nu e frumos in punctul meu de vedere. Success vocea tine e frumoasa in acest repertoir.
iulia_i Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 (edited) Suna bine vocea pe melodia ta, chiar marfa. La cover-ul J. Ware parca nu dai tot, suna mai mult soptit, ca si cum ai vecini si nu vrei sa ii deranjezi. As baga mai mult volum. De asemenea, as deschide mai mult sunetul in general si l-as impinge mai mult in față (in sensul ca sunetul rezoneaza putin cam in spate, spre cerul gurii, ideal cica e in fata, spre dinti). Suna putin infundat asa. Edited July 5, 2015 by iulia_i
Recommended Posts