• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
SolDiez

[Pedale]Donner Yellow Fall Delay + Tuner

2 posts in this topic

Nu mai stiu cum am dat de site-ul asta, dar am dat cumva: http://www.donnerdeal.com

 

Am vazut ca au pedale la preturi mega accesibile si m-am apucat de cautat recenzii. Numai de bine, in recenzii video pe youtube sunau impresionant, n-aveam ce pierde. Am decis sa-mi comand un Donner Yellow Fall Delay, un Donner DT-1 tuner, vreo 2 patch cable-uri si am primit si un patch cable de 7 dolar cadou ca era comanda peste 50.

 

Tuner-ul m-a costat 17 dolari si delay-ul 32 de dolari. La pretul delay-ui poate gaseam o clona "bergenbier" tot de noua, dar m-a atras faptul ca sunt mici si in caz ca mai vin aditii la pedalboard, ramane loc. Ah si au carcasa de metal si sunt true bypass...sau asa spun ei. Din cautarile mele pe goagle n-a reiesit ca ar minti.

 

Stiam eu ca sunt mici, dar nu stiam cat de mici. Am pus o bricheta langa ele in poza pentru comparatie.

 

Delay-ul analog functioneaza ireprosabil, suna neasteptat de bine, nu tu zgomot de fond, nu nimic.

http://www.donnerdeal.com/donneryellow-fall-delay-guitar-effect-pedal.html

 

Cu tuner-ul am o problema, ca nu puteau fi toate roz la pretul asta. Face un click destul de puternic cand apas pe el si are putin zgomot de fond cand e pornit, ceea ce nu ar trebui sa se intample deloc. Also, daca ating switch-ul caraie. De functionat functioneaza bine ca acuratete and all, display-ul e puternic si se vede bine, dar problema cu zgomotul e dubioasa. O sa ma mai documentez, s-ar putea sa fie ceva ce pot repara singur si nu e mare branza. Eu oricum le scriu baietilor, le zic de problema si poate primesc un partial refund sau imi trimit alta. Teoretic sunt protejat de paypal.

 

 

http://www.donnerdeal.com/donnerr-dt-1-chromatic-pedal-tuner.html

 

Anyhow va recomand sa incercati pedale de la ei, nu e mare paguba in buzunar si majoritatea recenziilor sunt pozitive. Plus ca acum gasiti mai multe variatii de pedale si in UK sau DE warehouse si vin mai repede, nu mai platiti tva. Eu mi le-am comandat cand nu erau in stoc in europa si a durat 1 luna si ceva sa ajunga, dar oricum nu am platit tva ca a fost tanti de la vama draguta si mi-a zis ca nu mai platesc tva pentru ca-s "chitarist". M-a scutit de vreo 50 de lei, ii duc o floare data viitoare.

 

post-2272-0-73290200-1419279853_thumb.jpg

 

post-2272-0-65531900-1419279879_thumb.png

 

Edited by SolDiez
2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.