www.rgc.ro Web analytics

Jump to content


Photo

[Pedale]Donner Yellow Fall Delay + Tuner


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 SolDiez

SolDiez
  • Location:Constanta
  • Nume:Mihai

Posted 22 December 2014 - 09:24 PM

Nu mai stiu cum am dat de site-ul asta, dar am dat cumva: http://www.donnerdeal.com

 

Am vazut ca au pedale la preturi mega accesibile si m-am apucat de cautat recenzii. Numai de bine, in recenzii video pe youtube sunau impresionant, n-aveam ce pierde. Am decis sa-mi comand un Donner Yellow Fall Delay, un Donner DT-1 tuner, vreo 2 patch cable-uri si am primit si un patch cable de 7 dolar cadou ca era comanda peste 50.

 

Tuner-ul m-a costat 17 dolari si delay-ul 32 de dolari. La pretul delay-ui poate gaseam o clona "bergenbier" tot de noua, dar m-a atras faptul ca sunt mici si in caz ca mai vin aditii la pedalboard, ramane loc. Ah si au carcasa de metal si sunt true bypass...sau asa spun ei. Din cautarile mele pe goagle n-a reiesit ca ar minti.

 

Stiam eu ca sunt mici, dar nu stiam cat de mici. Am pus o bricheta langa ele in poza pentru comparatie.

 

Delay-ul analog functioneaza ireprosabil, suna neasteptat de bine, nu tu zgomot de fond, nu nimic.

http://www.donnerdea...fect-pedal.html

 

Cu tuner-ul am o problema, ca nu puteau fi toate roz la pretul asta. Face un click destul de puternic cand apas pe el si are putin zgomot de fond cand e pornit, ceea ce nu ar trebui sa se intample deloc. Also, daca ating switch-ul caraie. De functionat functioneaza bine ca acuratete and all, display-ul e puternic si se vede bine, dar problema cu zgomotul e dubioasa. O sa ma mai documentez, s-ar putea sa fie ceva ce pot repara singur si nu e mare branza. Eu oricum le scriu baietilor, le zic de problema si poate primesc un partial refund sau imi trimit alta. Teoretic sunt protejat de paypal.

 

 

http://www.donnerdea...edal-tuner.html

 

Anyhow va recomand sa incercati pedale de la ei, nu e mare paguba in buzunar si majoritatea recenziilor sunt pozitive. Plus ca acum gasiti mai multe variatii de pedale si in UK sau DE warehouse si vin mai repede, nu mai platiti tva. Eu mi le-am comandat cand nu erau in stoc in europa si a durat 1 luna si ceva sa ajunga, dar oricum nu am platit tva ca a fost tanti de la vama draguta si mi-a zis ca nu mai platesc tva pentru ca-s "chitarist". M-a scutit de vreo 50 de lei, ii duc o floare data viitoare.

 

pedale.jpg

 

pedalepedalboard.png

 


Edited by SolDiez, 22 December 2014 - 09:24 PM.


#2 alinu_tau

alinu_tau
  • Location:Cluj-Napoca
  • Nume:Alin

Posted 23 December 2014 - 06:57 AM

Mie mi se par mai interesante cele sub sigla "NUX", merci de info :)


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users