Guest Ildest Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Am si eu nevoie de un recording software care sa stie sa isi ia inputul din usb ... adik sa inregistrez prin usb fara a mai implica placa de sunet. Mentionez ca am un podxt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Err, cred ca nu intelegi exact ce vrei. PODxt-ul, cand este conectat prin USB la computer, nu iti apare ca o noua placa de sunet? Daca da, pur si simplu il setezi ca input pentru softul tau de inregistrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ildest Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Uite ca asta nu am avut timp sa incerc .. cum ajung aks asta o sa fac ...... . O sa revin sa spun daca merge sau nu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 trebuie sa-ti recunoasca windows-ul USB device trebuie sa apara in Device apoi daca este refcunoscuta intrarea USB in mai toate softurile intri la ...Device ( device properties sau device order ) si alegi din lista ,"USB driver" sau cum se numeste , in lista este de obicei " Wave Maper " ...."soundcard "de carte ai instalat ..si .."USB audio codec" , La unele programe poti alege in Track chiar in mixer ...recording device .si...playback device . trebuie sa ai playback device cu care sa asculti playback-ul ca sa canti peste . de obicei USB au iesire /intrare full duplex deci asculti tot prin scula externa USB .pe iesirea ei "line out " sau "headphone" CAM LA ACESTEA SA FII ATENT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ildest Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 A mers ... multam mult de sfaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts