aliniasi Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Pret: 80 RON Localitate: Iasi Contact: 0749511922 / alinbiohazzard@gmail.com / blackmetall99@yahoo.com Link producator: http://www.sony.ro/electronics/casti-cu-banda-de-fixare-pe-cap/mdr-xb400 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand casti Sony XB400 ,super bass ,super comode si foarte elegante. Pretul este (BOMBA!) unu de bun simt! Nu accept schimburi ,doar bani...tinand cont ca sunt la un pret de chilipir.(noi sunt 170lei) Transportul este suportat de cumparator (trimit posta romana/fan curier sau alte curierate)
aliniasi Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 UP,e un cadou numa bun de sarbatori ! Nu va faceti grij in privinta pretului (eu mi-am luat altele XB600 si am nevoie sa pun diferenta la loc)
aliniasi Posted January 17, 2015 Author Posted January 17, 2015 80lei,chiar imi este greu sa cred ca nu sunt cererute. Sunt niste casti de calitate,in bani astia nu gasesti asa ceva. Ca sound,se aud si se simt mai bine ca o pereche de Beats la 14000lei.
aliniasi Posted January 19, 2015 Author Posted January 19, 2015 Man,am primit oferta de 70lei . Logic ca nu ,dar aviz amatorilor pentru negocieri, pretu pleaca de la 140lei. Credema,eu am dat un pret mai mare pe ele si la ora actuala in magazin costa mult mai mult fata de pretul meu...80lei cred ca e un pret decent si cu bun simt pentru ambele parti. Multumesc oricum de oferta.
Crypto Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 (edited) Cum crezi, daca te razgandesti mai e valabila pana la sfarsitul saptamanii oferta si o ridic la 60 ron. Banii jos. Edited January 20, 2015 by Cryptopsy
Recommended Posts