johnu1 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Sal am deschis topicu asta pt. ca inca nu sunt hotarat intre aceste 2 procesoare .. le-am probat pe amindoua de fapt voxul pe o statie cu integrate si digitechul pe o statie pe lampa ..as dori si eu pareri pro si contra la ambele modele daca se poate va multumesc
dgeekoo Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ca sa te dumiresti ia si probeaza pe un HiFi, sau PA de voce, sau (mai practic) cu o pereche de cashti bune. Atunci vezi ce si cum. Pe statie cu sau fara lampi, se amesteca merele cu perele (adica tonul proc-uilui cu al statiei si difuzorului).
Guest razvan_the mohawks Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 parerea mea e sa mergi pe vox.desi e un model mai vechi ca digitech ul ,tonelabu mi se pare mult mai bun .lampa aia isi face simtita prezenta.plus ca ai si doua pedale de expresie.probeazale pe amandoua.numai ca vox e cam scump in romania .cam 21 mil .afara e vreo 15 -16
dass101 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Digitechul sta foarte bine la capitolul efecte, nebunii, plus multe posibilitati de tweak. Voxul, efecte basic, reglaje putine, sunet mai "clasic" Oricum pin anu le probezi in conditii egale pe amindoua nu poti sa te decizi.
Guest razvan_the mohawks Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 uite o idee .poti sa iti cumperi un korg ax3000.suna foarte bine la efectele de clean si restu.si distorsul suna bine.si daca nu esti multumit de distors poti sa iti cumperi un boss metal zone sau un vox bulldog distorsion si o bagi in loop-ul procesorului.si ajungi mai ieftin ca voxu. asta e doar o posibilitate.
barbarossa Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ca sa te dumiresti ia si probeaza pe un HiFi, sau PA de voce, sau (mai practic) cu o pereche de cashti bune. Atunci vezi ce si cum. Pe statie cu sau fara lampi, se amesteca merele cu perele (adica tonul proc-uilui cu al statiei si difuzorului). EXACT!!
Recommended Posts