andreimetal Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Pret: 350 RON Localitate: Craiova Contact: 0729077337/zuica.andrei@gmail.com Stare: Uzura avansataAccept schimburi: Nu accept schimburi Headul prezinta urme de uzura, si anume: -Zgarieturi pe colturi + maner + materialul s-a scamosat; -Lipseste capacul mini-butonului de -6db (voi incerca sa gasesc unu la un magazin de electronice) -Jackul de return a fost schimbat: din cauza unui mic incident la un concert (cineva a luat cablurile in picioare) am fost nevoit sa schimb mufa. Din pacate, jackurile existente pe acest model de head sunt ceva mai mici decat cele gasite in comert pe la noi, iar electricianul care a schimbat mufa a fost nevoit sa ii taie capul celei noi pentru a putea fi folosit return-ul in continuare. Probabil pe thomann, amazon sau ebay se va gasii o mufa asemanatoare. Cu toate acestea, headul este in stare perfecta de functionare. Daca timpul imi permite, voi trage cateva sample-uri cu el in zilele ce urmeaza. Acestea fiind spuse, pentru ca a fost umblat in el si pentru micile probleme care le are, pretul este de 350 RON negociabil. Contact: zuica.andrei@gmail.com 0729077337 Poze aici: https://www.dropbox.com/sc/ppsao6qvud7f7kr/AACBGYe9cje8ToevhFvo6ANda Cateva specificatii: Output: 250 Watts Ohms: 4 ohms Channels: 1 Channel Features: -6dB Input Pad (for High Output Basses) XLR Line Out Jack for Recording or PA Feed Mute Switch Tuner Output Effects Loop Headphone Jack Input volume (to set proper incoming level) Compressor (fixed threshold, adjustable ratio) Contour (a variable scoop applied to the MID section for slap style playing) Bass, Low and High Semi-Parametric Midrange (Freq / Level), Treble XLR output with Level control, PRE/POST switch and Ground Lift switch Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotrusvlad Posted October 27, 2014 Share Posted October 27, 2014 Vezi ca postezi la aria gresită, exista arie dedicata pt vanzarea amplificatoarelor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreimetal Posted October 27, 2014 Author Share Posted October 27, 2014 Stiu, dar este pentru bass. Rog un admin sa-mi mute thread-ul daca sta mai bine la amplificatoare ! Ms anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ion P. Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 ceva sample-uri ? ) pare cam mic pretul, are defecte ascunse ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts