zazuly Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Ma numesc Ciocoi Razvan,am 18 ani si m-ar interesa sa infiintez o trupa.Genul care il cant e pop-rock,country-rock,blues si uneori poate mai cantam si un Frank Sinatra..vreau o trupa de cover-uri..dar originalitatea nu este exclusa.Am experienta in muzica dar si in teatru..fac si canto si teatru! Sunt un timp serios,ambitios si muncitor.Eu zic ca ne-am distra..
sam Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Ma numesc Ciocoi Razvan,am 18 ani si m-ar interesa sa infiintez o trupa.Genul care il cant e pop-rock,country-rock,blues si uneori poate mai cantam si un Frank Sinatra..vreau o trupa de cover-uri..dar originalitatea nu este exclusa.Am experienta in muzica dar si in teatru..fac si canto si teatru! Sunt un timp serios,ambitios si muncitor.Eu zic ca ne-am distra.. Trupa de...? Canti la...? Cauti ce...? Ai pomenit despre varsta, Timisoara, genuri muzicale, Sinatra, coveruri, originaliate, teatru, muzica, canto, etc... Aduna-te! 1
lefmir Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Trupa de...? Canti la...? Cauti ce...? pai omul a zis, dar pe ocolite: Trupa de cover-uri, dar nu musai. Canto -> canta vocal; Cauta....trupa. ))) Sectiunea e gresita aia e problema, da-ti un report la topic si roaga un admin sa-l mute. 1
zazuly Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Am uitat sa precizez ca sunt din Timisoara! Up
filip28 Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Salutare, daca crezi ca ai inclinatii experienta ta nu ma intereseaza.Crezi ca ai putea cinta blues sau jazzblues? email:lecramh2000@yahoo.com How High The Moon.mp3 DanBlues.mp3
zazuly Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Da,as putea!dar nu sunt sigur ca as vrea sa cant doar blues...
zazuly Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Salutare, daca crezi ca ai inclinatii experienta ta nu ma intereseaza.Crezi ca ai putea cinta blues sau jazzblues? email:lecramh2000@yahoo.com Da,as putea!
Recommended Posts