Getcha' Pull Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Salut.Sunt in cautarea unei chitari potrivite pentru metal ,care sa fie dotata cu floyd rose. Uitandu-ma pe thomann am gasit asta http://www.thomann.de/ro/charvel_dst_3_fr_1h_bk.htm Mi-a sarit in ochi faptul ca chitara are floyd rose special( cel putin asta se vede in poza), corp de mahon, iar pentru 850 de lei mi se pare super oferta. Am auzit lucruri bune despre chitarele Charvel. Voi ce parere aveti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 charvel-urile sunt extraordinare, mai ales cea din link-ul tau. Atat sper sa n-ai ghinion sa-ti trimita vreuna cu probleme. In rest, pt 850 lei nu gasesti NIMIC mai bun care sa aiba si Floyd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel Goia Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Charvel fac chitari bune in general,dar meh,sa iei de pe net...nu cred ca ti-ar recomanda cineva de pe forum. Dar na,poate ai noroc si dai de una buna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted October 20, 2014 Share Posted October 20, 2014 poate ca ar fi mai bine o chitara fara floyd in pretul asta. in banii astia sa nu te astepti sa iti stea acordata ca o chitara japoneza sau americana. mai stranga ceva bani si gasesti un ibanez japan. detin un ibanez japonez din 80 si inca sta acordata perfect oricat as abuza de floyd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts