www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Getcha' Pull

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Getcha' Pull's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut.Sunt in cautarea unei chitari potrivite pentru metal ,care sa fie dotata cu floyd rose. Uitandu-ma pe thomann am gasit asta http://www.thomann.de/ro/charvel_dst_3_fr_1h_bk.htm Mi-a sarit in ochi faptul ca chitara are floyd rose special( cel putin asta se vede in poza), corp de mahon, iar pentru 850 de lei mi se pare super oferta. Am auzit lucruri bune despre chitarele Charvel. Voi ce parere aveti?
  2. Corzile originale erau 9-42. Le-am schimbat cu un set de 9-42. Dupa ce sa rupt Mi-ul ,am cumparat un set 9-46 de la Earny Ball. Dupa ce sa rupt din nou coarda ,am in locuit-o cu o coarda de 46 de la Elixir. M-am uitat pe cateva magazine online ,dar nu am gasit saddle-uri decat la set de 6, cel mai ieftin fiind 60 de lei (de la harley benton , care nu prea imi inspira incredere). Am gasit si saddle-uri GraphTech (care se lauda ca prelungesc viata corzilor si maresc sustainul),dar costa in jur de 230 de lei( aproape jumatate din pretul chitarii). @DeenMan-Nu prea inteleg ce vrei sa spui ,cand zici ca are sant saddle-ul. Nu ar trebui sa aiba ? Intreb pentru ca daca nu ar avea sant n-ar mai sta coarda fixa.
  3. Salut. Am o problema care tot imi da batai de cap de ceva vreme. Odata la o luna, o luna si jumatate , se rupe coarda Mi (cea groasa) la pod. Asta a inceput dupa ce am schimbat corzile originale ale chitarii electrice, cu unele noi. Am incercat diferite braduri: Piramid , Earny Ball Slinky si Elixir. Am facut un research pe internet si am inteles ca problema ar putea fi din cauza unei margini ascutite pe sa, asa ca am folosit un bucatica de smirghel fin pentru a inlatura orice margina taioasa de pe sadle. Am incercat sa lubrifiez zona problematica cu grafit. Degeaba. Coarda low E se rupe exact la pod, de obicei in timp ce fac palm mute. Mentionez ca obisnuiesc sa cant aproape in fiecare zi ,intre 2-4 ore. Chitara in cauza este un Dean Vendetta XMT (Vintage Tremolo), corzi 9-46. Sa fie problema cauzata de mine ( genul de muzica abordat este heavy metal, folosesc foarte mult low e string),sau de chitara ( ceva in neregula cu saua/podul acesteia)? Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.