www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Synth Vintage Roland Sh-2


OMU
 Share

Recommended Posts

Doar pentru pasionații de synthuri analoage și vintage, eu l-am luat și adună praful de ani de zile. Dacă știți despre ce e vorba contactați-mă. Synth-ul e din '79, nu are midi etc. Sună cu adevărat gras și vintage, are mult caracter. Am și synthuri analoage noi dar oscilatoarele din SH-2 le spulberă. Starea de uzură e normală pentru un synth care are 35 de ani, funcționează totul cu excepția zgomotului pe oscilatorul 2 care nu e chiar zgomot alb cum ar trebui.

 

Nu îmi propuneți schimburi, nu mă interesează să achiziționez alte scule care să adune praf; repet: nu îmi propuneți schimburi.

 

Prețul nu e negociabil iar predarea o fac doar personal în București.

Edited by OMU
Link to comment
Share on other sites

Haha, mulțam de băgare în samă.

 

Nu-i stricat colegu, e vechi. E o mare diferență între cele două.

 

Dar anunțul ăsta nu e pentru tine, dragul meu, e pentru cei care știu cu ce se mănâncă chestiile astea, și care au o idee foarte bună despre ce preț are un SH-2, ca să aprecieze oferta.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Dragul meu,o sa iti scriu si eu asa pompos cu aliniat.Asa cum e stilul tau penibil de infatuat.

   In primul rand trebuia sa pui niste poze cu instrumentul pe care il vinzi .Ai scris la descriere uzura normala care e un termen ambiguu ,poate sa insemne orice..Ce intelegi tu prin uzura normala? Nici nu trebuia sa intreb asta pentru ca evident esti batut in cap si nu intelegi sensul intrebarii.

     Sa iti spun ceva ,asa ca sa nu mori prost. ..Daca e vechi nu inseamna ca trebuie sa fie si uzat.Depinde de faptul daca a fost sau nu folosit ,si de conditiile in care a fost pastrat.

  Al tau evident ca nu e intr-o stare buna.Probabil cand scri uzura normala te referi la faptul ca e  ruginit,lovit, are  clape in stare proasta sau toate3.Ar fi trebuit sa scri stare proasta,buna ,foarte buna etc. si nu "uzura normala". Lasand la o parte aspectul estetic,pe care nu te pricepi sau nu vrei sa il descrii,  partea electrica e defecta.

Link to comment
Share on other sites

Sincer amice, postarea ta e halucinantă. Se pare că știi mai multe despre clapa mea decât știu eu. Dacă nu te interesează instrumentul nu e nevoie să poluezi topicul cu închipuirile tale, care nu au absolut nici un rost.

 

Dacă te interesează, pentru că văd ești din București, e banal să iei metroul 2-3 stații ca să te convingi despre ce e vorba. Din moment ce am specificat că-l vând cu predare personală e limpede că nu am nici un fel de intenții ascunse.

 

Adios.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.