www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

acidonthesea

Newcomers
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by acidonthesea

  1. Atentie! Nu poate fi deranjat.Citeste mesajele dar nu raspunde .Poate ca nu are maini sa scrie!Cine stie!?
  2. Da.Asa e. Vrei pret de EBAY dar nu stii sa iti prezinti produsul ca pe EBAY .Ai vazut ca pe EBAY, oamenii pun mai multe poze , din cat mai multe unghiuri cu produsul vandut.Se numeste prezentarea produsului...si e in interesul tau sa arati la potentialii cumparatori produsul din cat mai multe unghiuri.Dar tu nu stii asta , esti mai de la est de EBAY.Tu vrei doar banii,fara sa arati la oameni prea multe..si nici nu raspunzi la mesaje .habar nu ai cum se vinde un produs.
  3. ai facut reduceri ca in magazin de 5%
  4. daca tot nu s-a inchis >>>>>REVINE LA VANZARE. ACEEASI STARE ,ACELASI PRET.
  5. am vazut pe ebay ca l-ati vandut.ar trebui sa scrieti si aici lucrul asta.
  6. am citit pe internet ca merge.puteti sa dati si dumneavoastra un search si sa va uitati.
  7. iti dau eu 300 ron pe el pentru ca are butonul ala cu "personalitate"
  8. ceva la schimb din/cu ce am eu?daca mai e valabil anuntul.
  9. Pret: 1000ron Localitate: sibiu Contact: 0771589896 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi absolut nou.doar scos din cutie.face cam 1700ron in magazin.il dau cu 1000ron.pot sa trimit poze.
  10. Pret: 1000ron Localitate: sibiu Contact: 0771589896 Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi cutie ,accesorii.tot pachetul.am cumparat-o acum 3 ani cand facea in magazin 2700ron.lol.nu am folosit-o deloc.are 0(zero) ore de functionare.nu am bagat-o in priza.cablul de alimentare e legat cu sarma neagra izolata din fabrica.am scos-o din cutie ,m-am uitat la ea cateva minute (ca la un bibelou) si am pus-o la loc.vreau sa o dau pentru ca nu am folosit-o si nici nu cred ca o sa ma apuc de facut muzica prea curand.lol.am cumparat-o din impuls, oarecum.lol.pot sa trimit poze .
  11. ar trebui sa il dea mai ieftin daca vrea sa il vanda.lol.
  12. Cineva a cantat la el pana a stricat clapele si a dus vopseaua .Probabil ca i transpirau mainile.Vreun virtuos al pianului.Lol.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.