www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Kta

Active Members
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Vand snare (toba mica, premier) vintage Sonor D453 de 14"x5", fabricat in Germania in 1978, in stare foarte buna.
 2. Vand cinel Istanbul Agop Sultan Jazz Ride de 20" in stare impecabila, fara fisuri sau crapaturi.
 3. Salutare Caut tobar pentru un proiect cu influente de acid-jazz, nu-jazz, downtempo, trip-hop, neo-soul. Mai multe detalii la tel 0747062642 sau pe mesaj privat.
 4. Salutare Caut tobar si saxofonist pt un proiect de nu-jazz/downtempo (gen Cinematic Orchestra, Jaga Jazzist, Skalpel, Thivery Corporation, Bonobo) in Timisoara. Mai multe detalii in PM sau la tel 0747062642. Catalin
 5. Vand set tobe Gretsch Catalina Club Studio, in stare impecabila, ca nou, fara zgaraieturi sau defecte, tinut doar in casa si folosit foarte rar. Este varianta clasica, pre-2014, cu 3 tomuri. Configuratie: bassdrum de 20", snare de 14", tom-uri de 10", 12", 14". Head-urile (fetele) de bataie pe snare si tom-uri sunt noi, nefolosite, iar cele de rezonanta sunt originale, Gretsch. Configuratie head-uri: Snare - Remo Ambasador Coated (nou) Tom 10" - original Gretsch (nefolosit) Tom 12" - Remo Suede Diplomat (nou) Tom 14" - Remo Suede Ambasador (nou) Bassdrum - Remo Fiberskyn (rezonanta) / original Gretsch (bataie) Pretul este fix si nu include stativul de snare si transportul. Sunt interesat de schimburi doar cu set de tobe electronice Roland sau Alesis.
 6. Salutare Caut vocalista pentru un proiect in zona nu-jazz/downtempo. Mai multe detalii la tel. 0747062642 sau pe mesaj privat. Catalin
 7. Cumpar cinele crapate, fisurate sau cu alte defecte.
 8. Cumpar midi controller Nektar Impact LX 49 (sau 61).
 9. Vand Maschine Studio, in stare impecabila, ca nou, folosit foarte rar si doar in studio. Am cutia si toate accesoriile originale. Sofware-ul cu care a venit nu a fost instalat, deci nu trebuie transferata licenta.
 10. Vand microfon cu condensator, hypercardioid, Rode NT3, folosit foarte putin si doar in studio. Pret: 650 lei
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.