www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

OMU

Newcomers
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

2548 profile views

OMU's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. OMU

    Future Retro Xs

    Chilipir: 500 euro.
  2. Preț nou: 1000 lei Bonus: un mini-case custom pe dimensiunile lui pentru transport la concerte etc.
  3. Vândut lui parocock. Să-l folosești cu spor.
  4. Pret: 700 euro Localitate: Bucuresti Contact: omu.romania@gmail.com Link producator: http://mhsecure.com/metric_halo/products/hardware/uln-2.html Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Cea mai completa solutie portabila pentru Mac. Nu intru in prea multe detalii, preampurile au controale cu switchuri ca preampurile dedicate API, Neve, SSL etc., cel care o va lua va primi de la mine si niste templaturi pentru mixat prin ea, poate emula un sumator analog cu rezultate exceptionale, environment de mastering etc etc. Numai cu predare personala in Bucuresti.
  5. Pret: 500 euro Localitate: Bucuresti Contact: omu.romania@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Convertor profesional dedicat, analog to digital, pentru cei care stiu despre ce e vorba. Am dat 1100 de euro pe el. E în stare perfecta. Ofer ca bonus doua cabluri AES Apogee, pe care le-am folosit împreună cu convertorul în aplicații de mastering. Numai cu predare personala in Bucuresti.
  6. OMU

    Future Retro Xs

    Pret: 600 euro Localitate: Bucuresti Contact: omu.romania@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Nu mai folosesc de vreo doi ani synthul (ca și Moogul din celalalt anunt), asa ca mai bine le dau drumul, poate altcineva are chef, bani si timp sa le foloseasca mai bine ca mine. Numai cu predare personala in Bucuresti. http://www.future-retro.com/products.html#!/XS-Synthesizer/p/50664720/category=0
  7. Pret: 700 euro Localitate: Bucuresti Contact: omu.romania@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Numai cu predare personală în București, zona Piața Unirii.
  8. Sincer amice, postarea ta e halucinantă. Se pare că știi mai multe despre clapa mea decât știu eu. Dacă nu te interesează instrumentul nu e nevoie să poluezi topicul cu închipuirile tale, care nu au absolut nici un rost. Dacă te interesează, pentru că văd ești din București, e banal să iei metroul 2-3 stații ca să te convingi despre ce e vorba. Din moment ce am specificat că-l vând cu predare personală e limpede că nu am nici un fel de intenții ascunse. Adios.
  9. Haha, mulțam de băgare în samă. Nu-i stricat colegu, e vechi. E o mare diferență între cele două. Dar anunțul ăsta nu e pentru tine, dragul meu, e pentru cei care știu cu ce se mănâncă chestiile astea, și care au o idee foarte bună despre ce preț are un SH-2, ca să aprecieze oferta.
  10. Doar pentru pasionații de synthuri analoage și vintage, eu l-am luat și adună praful de ani de zile. Dacă știți despre ce e vorba contactați-mă. Synth-ul e din '79, nu are midi etc. Sună cu adevărat gras și vintage, are mult caracter. Am și synthuri analoage noi dar oscilatoarele din SH-2 le spulberă. Starea de uzură e normală pentru un synth care are 35 de ani, funcționează totul cu excepția zgomotului pe oscilatorul 2 care nu e chiar zgomot alb cum ar trebui. Nu îmi propuneți schimburi, nu mă interesează să achiziționez alte scule care să adune praf; repet: nu îmi propuneți schimburi. Prețul nu e negociabil iar predarea o fac doar personal în București.
  11. Pret: 800 euro Localitate: Bucuresti Contact: omu.romania@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Nord Modular G2 în stare excelentă, în preț fiind inclus și case-ul profesional făcut la comandă pentru el. Numai prin predare personală în București.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.