www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

Vreau sa impart un mod audio pentru delectarea urechilor voastre. Initial am gasit pluginul pentru andriod, si cum m-am indragostit efectiv de el, am zis sa sap dupa versiunea de windows.

Pentru rooted devices il gasiti aici http://fullyandrogeneration.blogspot.ro/2014/03/mod-viper4android-for-your-smart-phone.html

Din pacate nu exista pluginul pentru cei fara root access, dar, exista pentru win7 and above. Atasez zip-ul cu setupul si niste impulse responses for your pleasure, si ca sa nu mai stati sa sapati prin internetul japonez :D

Pentru cei ce stiu de pluginuri stilul SRS Audio Sandbox, Breakaway Audio Enhancer, DFX.. etc, basically e un plugin in care e trecut stereo mix-ul windows-ului (vizualizati si voi un fel de FX-loop), unde puteti modifica o sumedenie de parametri pentru gusturile urechilor voastre. Eu le-am incercat pe toate, ViPER e momentan pe locul 1.

Il rulez de mai bine de 6 ore si nu par sa existe probleme de latenta/compatibilitate nici cu driverele de pe onboard sound, nici pe un Creative Audigy 4.   

post-651-0-54329700-1413190099_thumb.jpg

Auditie placuta !

V4W_Setup.zip

V4W_Setup.zip