andrușcaiepuraș Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 pe 30 octombrie ce pareri aveti, inca mai canta bine? nu am mai fost la un concert cargo pana acum si nu stiu la ce sa ma astept
tudorzzz Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 din 2007 n-au mai scos nimic. deci asteapta-te la acelasi concert ca acum 10-20 de ani. si daca ar scoate ceva nou, fac pariu ca ar suna la fel cu ce au scos pana acum. baietii se pare ca sunt alergici la experiment. si nu numai ei...
sam Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 (edited) Pana acum cativa ani ma mai duceam sa-i vad. Ce-i drept de vreo 2-3 n-am mai fost dar nici nu pot sa zic ca m-au dezamagit grav vreodata, atat ca prestatie cat si ca sonorizare si restul (spre deosebire de alte trupe romanesti care au facut-o). Insa cum ti-a spus si Tudor, cu mici exceptii concertele lor erau copy/paste, plecand de la playlist si pana la interpretare. Daca ti-a placut sau iti place Cargo, nu cred ca vei fi dezamagit, cu atat mai mult cu cat e un concert dedicat si ceva mai maricel, nu e in cadrul unui alt eveniment sau in vreo carciuma. Edited September 17, 2014 by sam
Recommended Posts