Guest Steven Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Buckethead a fost elevul lui Gilbert.Asta-i motivul pentru care au un stil oarecum apropiat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raskolnikov Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Sonny Sharrock, omu canta free jazz, foarte tare. Avea o trupa numita Last Exit cu Bill Laswell. Am primul lor album, e nebunie Eu stiam ca Last Exit era prima trupa a lui Sting in New Castle. E aceiasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeyG Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Coincidenta de nume probabil, n-are nici o legatura cu Sting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MirceaNo1 Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Laurentiu Cazan a fost foarte subapreciat in romania..atat ca si chitarist cat si ca si compozitor.aku e prin canada din cate am inteles,o duce bine acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Asgardh Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Jake E. Lee , a cantat cu Ozzy. http://youtube.com/watch?v=nWAohdmCl4o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Publicul striga "Stuuuuu" si nu "buhuhu" sau mai stiu eu ce altceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Randy Rhoads ... cat de inovativ a fost si putini il baga in seama ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Daca si Randy Rhoads mai e underrated, pai atunci nu stiu ce sa mai zic de altii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Daca si Randy Rhoads mai e underrated, pai atunci nu stiu ce sa mai zic de altii... Randy e foarte underrated ... cu majoritatea cu care am vorbit despre Randy ori am auzit: who? ori: ah da ... schilodu ala ... daca si ala e tare ... sau: da ... merge ... da zakk e mai tare sau cacaturi de genu asta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest radioman Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 John Mclaughlin. Mahavishnu Orchestra. Uite http://www.youtube.com/watch?v=dD3Rk_RN3Wc si http://www.johnmclaughlin.com/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Repet ce au spus si altii inaintea mea.Daca un artist nu este apreciat la noi, asta nu inseamna ca in contextul international se intampla la fel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest radioman Posted February 23, 2007 Share Posted February 23, 2007 Repet ce au spus si altii inaintea mea.Daca un artist nu este apreciat la noi, asta nu inseamna ca in contextul international se intampla la fel... Corect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 dann huff. tipul canta genial/suna genial cu formatia lui, giant. fix pe gustul meu. este unul dintre cei mai apreciati session musicians, a colaborat cu foarte multi artisti. nota 10 de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 si ca o completare, cautati țcause we;ve ended as lovers a lui jeff beck, in interpretarea giant... asta da. parerea mea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cooasha Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 ce intelegeti prin "underrated"?.un chitarist exceptional dar necunoscut sau un chitarist cunoscut dar neapreciat la valoarea sa maxima? pt. ca astfel putem vorbi de chitaristi de clasa care sunt....oarecum ignorati. Uite, de exemplu, am intrebat majoritatea prietenilor mei care mai cunosc cate ceva despre chitara/chitaristi sa imi spuna un singur nume. Ei, 80% au spus Hendrix. Am intrebat apoi de ce? pai...asa zic toti ca e cel mai, cel mai....bla bla. Din punctul meu de vedere cel mai "underrated" chitarist e...David Gilmour. Ohoho, veti zice, dar asta e prea cunoscut. Da, dar nu suficient de apreciat. Eu n-am vazut pe nimeni care sa fie un fan infocat (scuzati sintagma) a lui Gilmour. Unde intorci capul numa de Sattrieni,Vaieni, Malmmsteinieni si Petruccieni dai! (scuze de greselile de scriere). 6 in top 100 solo pt. David http://www.digitaldreamdoor.com/pages/best_guitarsolo.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Raskolnikov Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 ce intelegeti prin "underrated"?.un chitarist exceptional dar necunoscut sau un chitarist cunoscut dar neapreciat la valoarea sa Exceptional dar necunoscut e cam greu sa fii, trebuie sa fie o masa mai mare de oameni care sa spuna asta, daca iti spun cativa prieteni ca esti exceptional asta nu inseamna ca esti cu adevarat. Cand esti foarte cunoscut, cunoasterea inseamna intr-un fel si apreciere, desi sunt si exceptii, de exemplu al 2-lea chitarist de la Roling Stones, toata lumea il cunoste dar nu stiu cati il apreciaza, unii spuneau ca este a 6 coarda a lui Keith Richards. Eu ma gandeam la acei chitaristi mai putin cunoscuti, dar indeajuns pentru a se accepta ca sunt buni, insa neapreciati la valoarea lor, de cele mai multe ori datorita muzicii necomerciale pe care ei o practica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 Robben Ford!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Breezer Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Allen Collins de la Lynyrd Skynyrd,bun chitarist si compozitor. Solo-ul de la Free Bird e celebru in schimb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted April 2, 2007 Share Posted April 2, 2007 Dupa umila mea parere, doi gagii care meritau, poate, ceva mai multa apreciere: Marc Diglio (XYZ) si Vitto Bratta (White Lion) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Breezer Posted April 3, 2007 Share Posted April 3, 2007 Dupa umila mea parere, doi gagii care meritau, poate, ceva mai multa apreciere:Marc Diglio (XYZ) si Vitto Bratta (White Lion) Si cati altii de pe la formatiile de atunci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis_symbiotic Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Allan Holdsworth Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Frank Zappa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 E discutatbil ca Holdsworth sau Zappa sunt underrated ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 E discutatbil ca Holdsworth sau Zappa sunt underrated ... Zappa ca si chitarist ma refer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bucketboy Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 (edited) i got one Pat Travers si poate Akira Takasaki de la Loudness desi de unde vine el nu cred ca e asa under rated Also Doug Aldrich, Brad Gillis, Dweezil Zappa Edited May 14, 2007 by bucketboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Nu stiu totusi daca l-as putea numi pe Buckethead "underrated". Pentru un tip a carui identitate nu e stiuta, care nu da interviuri si care nu este aproape deloc promovat, vad ca mai toti dintre noi stim de el, si e prezent in multe topuri (chiar pe locuri decente). 90% din piesele lui sunt salate de muzica electronica si efecte aiurea de chitara, iar pentru cele 10% piese care chiar sunt misto (Nottingham Lace, Jordan, etc..) eu zic ca nu e underrated deloc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bucketboy Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Dupa ce a inregistrat Jordan pt guitar hero 2 poti fi convins ca nu mai e underrated nici inainte nu ar fi fost chiar underrated din moment ce a compus theme-uri pt multe filme mai mult sau mai putin cunoscute(Johnny Mnemonic , Mortal Kombat 1si2, power rangers , ghosts of mars) personal imi place pt ca are ritmu'n sange(check night of the slunk) si pt ca e versatil(Pirates's life for me come on ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis_symbiotic Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 (edited) <BLOCKQUOTE id=c27b79a7> Chuck Schuldiner nu e apreciat la adevarata lui valoare, he's the godfather of death metal fa fak sake si a influentat multe trupe. Multi nici macar nu au auzit de el (in special americanii) si chiar am vorbit odata cu un "metalist" din Tampa, Florida(orasul in care a trait Schuldiner) daca l-a vazut vreodata p-acolo si ala nici macar nu a stiut cine era Schuldiner.....Jesus Christ Edited June 26, 2007 by denis_symbiotic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldrian Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 daca l-a vazut vreodata p-acolo si ala nici macar nu a stiut cine era Schuldiner Pai la ritmul in care se perinda pe la ei artistii si concertele ... sa nu te mire ca ii considera niste oameni atit de "obisnuiti" incit sa nu le mai dea atit de mare importanta. Under-rated ? Ritchie Blackmore ... saracul a avut ghinionul sa fie "dupa" Hendrix. Insa un om strict si care a stiut ce vrea. Latura asta n-a fost prea "apreciata" de ceilalti. Insa si-a pastrat cercul "select" de fani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 care underrated? pe scena death metalului Schuldiner este arhicunoscut. Datorita lui se si numeste Death Metal. ca nu-l stiu cei care asculta altceva decat death metal este alta poveste. Cred ca nu mai e nevoie sa zic ca nu este un stil comercial, nu? Si de asta tine in mare masura faima in zilele noastre. Si apropo, Tampa nu e un orasel, e ditamai orasul si acolo se afla mii de trupe. De ce nu l'ai intrebat daca a auzit de trupa Death? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts