Dimed Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 (edited) Epiphone SG LES PAUL CUSTOM G400, include husa Urmele de uzura de pe corp exista dar denota o uzura normala care nu iese deloc in evidenta. pretul meu e de 1250 lei dar accept si shimburi (astept oferte) Review'uri si demo'uri gasiti voi pe net cate vreti. P.S chitara este aproape noua,inca are folia de protectie pe ea. Edited September 12, 2014 by Dimed 1
vladmoore Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 (edited) eu nu inteleg de ce au scris astia de la epiphone denumirea de les paul pe o chitara de tip SG, dar in orice caz e o bijuterie, superba, cred ca o sa se bata lumea pe ea caci are un pret foarte bun. Edited September 12, 2014 by vladmoore 1
otringal Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 ori le-a pus nenea Ovidiu, ori aia de la Epi sunt retardati bine ca nu-i Flying V James Hetfield edition 1
adi1334 Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Pe la inceputul anilor '60 modelul single cutaway de la Gibson - Les Paul - nu se mai prea vindea. Asa ca Gibson a introdus o chitara noua, double-cutaway, moderna, etc etc ... ce s-a numit tot Les Paul ... Dar cum lui Les Paul nu i-a placut modelul, si cum i-a si expirat contractul cu Gibson (daca tin bine minte), chitara a inceput sa se cheme SG - Solid Guitar. Cum modelul asta este o replica a chitarii initiale, scrie Les Paul ... Ta-DAM ... 6
Dimed Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Se mai schimba si cu tele sau strat mexicane ,ca nu cred ca ofera nimeni un american ))) 1
Dimed Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 schimburi doar cu chitare va rog. mersi si eventual pe privat.....
Dimed Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Ofer 500 lei diferenta pt un strat sau tele mexicam
Dimed Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 imi cer scuze,anuntul nu mai este valabil de ceva timp.
Recommended Posts