www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
Iosif Simon

Vand Amp Fender Fm212R, 100 W

Recommended Posts

Ampul e intr-o conditie foarte buna. L-am luat pentru concerte in sali mari, dar nu prea am avut parte de ele, si la cele la care am fost, deja erau ampuri de mii de euro puse, deci nu era necesar. Il vand pentru ca are putere mare, si tre sa cant tot sub nivelul 2 la volum, asa ca la nivelul ala nu musca asa tare sunetul. Ca sa sune bine tre sa ii dai pe la 4, dar acolo deja imi baraie geamurile si imi sar vecinii in cap. Mi-as lua ceva mai mic, desi mi-e greu sa ma despart de ampul asta. Acasa cant mai mult cu chitara trasa prin procesor, pedale, calc, si iese pe sistem 5.1 E mai usor de controlat output-ul decat pe amp, acasa.

 

L-am luat de la magazin si a stat in mare parte nefolosit. Foarte rar ii dau drumu sa cant, dar nu dupa mult timp imi sar ai mei in cap, asa ca nu am noroc cu el :))) L-am luat cu 14 mil din magazin acu cativa ani, si il dau cu 10. Pretul e negociabil. Ampul e intr-o stare foarte buna, are 2 canale, unul clean, si unul de drive, cu posibilitate de ... more drive. Are o pedala de switch intre cele 2 canale.

 

Asta e misto sa il folosesti impreuna cu un preamp pe lampa. Art Tube de ex de pe thoman.

Ampul se comporta bine, dar ca orice amp, da fidelitate cand ii dai volum bine de tot. Eu sunt foarte multumit de el, dar sunt nemultumit ca nu il pot folosi. Atata tot. Detalii la 0746 089 479 (Tg Mures).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.