Popular Post adidelavalcea Posted July 29, 2014 Popular Post Posted July 29, 2014 Pret: 5000 euro Localitate: rm valcea Contact: adi_din_valcea@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Gibson Les Paul Custom fabricat intre anii 1970-1972, corp pancake din mahon masiv, grif profil '60 (este foarte ingust si rapid) Aceasta chitara este autentica 100% . Stratul vopselei masoara doar 0.22 mm, lac nitrocelulozic de cea mai buna calitate, special conceput pentru instrumente muzicale. Tastele sunt xj marca Jescar Evo gold, au culoarea auriu satinat, duritate mai mare decat celel standard, mai mica decat cele din otel, fretboard din abanos, nut din os, bridge si abr marca Gibson, cheite TonePros Kluson, doze Joe Bonamassa cu semnatura lui si a lui Seymour Duncan (in original), chitara a fost complet ecranata cu folie din cupru dublu conductoare de cea mai buna calitate, vopseaua este gold metallic (vopsea pentru lemn NU AUTO!) chitara a fost semnata de Steve Vai Numai pretul dozelor la thomann este 500 euro! de ce o vand? imi vand toate chitarele ca sa imi iau un strat pre cbs cel putin din 1961 original care bineinteles este extrem de scump. fac o mare reducere de pret pt ca vreau sa o dau.4500 EURO,4500 EURO abuzati va rog:) 16
adidelavalcea Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 (edited) curaj baieti 4500 euro Edited July 31, 2014 by adidelavalcea
adidelavalcea Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 accept si schimburi plus diferenta de bani. pt schimburi pretul este de 5000 euro multumesc mult pt pinned,apreciez
danihege Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Cea mai adevarata chitara pe care am vazuto vreodata! 3
alexuis Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 scz de off topic dar nu ma pot abtine: vai de viata mea Adi...si daca se unesc vreo 10 chitaristi nu strang banii...poate daca vrei la schimb masini, croaziere sau poate de vandut direct pe ebay..amazon..international.. 1
adidelavalcea Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 scz de off topic dar nu ma pot abtine: vai de viata mea Adi...si daca se unesc vreo 10 chitaristi nu strang banii...poate daca vrei la schimb masini, croaziere sau poate de vandut direct pe ebay..amazon..international.. o sa fi uimit de ce chitaristi potenti avem in romania:) 1
adidelavalcea Posted March 14, 2017 Author Posted March 14, 2017 (edited) mi-aș da și un rinichi pentru așa ceva fa mi un pret bun la pachet pt amandoi rinichii:) Edited March 14, 2017 by adidelavalcea
JUANGUITARA Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 AM PUS SI EUVREO 20 DE CHITARI DAR NU CUMPARA NIMENI ,DIN PACARE!!!!!!
Recommended Posts