Radu Lazarovici Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 (edited) Dintre aceste doua chitare ce ati alege ? Fender James Burton si Fender Ritchie Kotzen surf green . Nu ma refer la aspect ! Edited July 25, 2014 by Radu Lazarovici
Airhead Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 intrebarea este strict referitoare la aspect sau vrei si alte pareri ? dpdv aspect as alege Fender Ritchie Kotzen, dpdv lemne si doze, tot Fender Ritchie Kotzen. are aspect de Tele clasic, Fender James Burton este o corcitura Tele cu Strat. 1
Adi M Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Nu ma refer la aspect ! intrebarea este strict referitoare la aspect ...? Scuze de offtopic.
Airhead Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Scuze de offtopic. intrebarea mea a venit la 11:00, iar Radu a editat topicul initial la 11:07, deci 1
Radu Lazarovici Posted July 25, 2014 Author Posted July 25, 2014 Intr-adevar, am completat intrebarea dupa raspunsul tau.Nu mi-am imaginat ca cineva o sa se gandeasca la un raspuns din punct de vedere estetic.Imi cer scuze daca te-ai simtit ofensat.
Airhead Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Imi cer scuze daca te-ai simtit ofensat. Nu ai de ce sa iti ceri scuze, am intrebat avand in vedere grafica de pe modelul James Burton. Iar comentariile mele au fost legate de postul lui Adi M, nici de cum adresate tie, nu m-am simtit deloc ofensat.
Rothmans Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Ritchie Kotzen .. parerea mea . Dar daca nu sti pe care sa o cumperi cel mai bine te duci si probezi . Ce-mi place mie s-ar putea sa nu iti placa tie .
Recommended Posts