Guest Damian Todosia Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Salut RGC! Am un Takamine EG220C si nu am buton de prindere pentru curea,am unul de la iesirea jack dar as vrea sa imi pun eu unul la butucul chitarii. As putea sa o fac eu de unul singur sau trebuie sa merg la un lutier?Cam in pozitia asta mi l-as pune: Multumesc!
FiveseveN Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Sigur că poți și singur, dacă ai uneltele necesare și ești atent. Vezi aici alte opțiuni și informații: http://www.stewmac.com/How-To/Online_Resources/Hardware_Installation/Wheres_the_best_spot_for_your_strap_button.html Eu aș prefera totuși soluția clasică: Dar dacă ești hotărât o poți rezolva în 2 minute.
George M. Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Sigur ca poti. Vezi ce diametru are surubul cu care prinzi butonul si gauresti cu un burghiu cu diametrul mai mic cu 1 mm decat diametrul surubului. Deci, daca surubul are diametrul 3 mm, vei gauri cu un burghiu cu diametrul 2 mm.
Guest Damian Todosia Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 FIveseveN mersi pentru idee,George mersi de asemenea,nu cred ca o sa-mi mai pun un buton de prindere!
Nenea Rau Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Uite de-asta e bun rgc. In numai 18 minute te-ai razgandit si-ai renuntat fara ca cineva sa iti combata dorinta. Si mai spun unii ca incepatorii pe forum sunt luati la misto! 2
Recommended Posts