EminBastea Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 salutare !sunt indecis intre amp fender mustang 3 v2 si fender champion 100amandoua au aproape acelasi pret ...mustangul cu 50 lei mai scumpefectele de pe champion sunt suficiente pentru mine..cel mult o pedala de wah in plus..nu stiu cat de diferit e sunetul 2x12 / 1x12 ...vreau sa-l flosesc in general pentru repetat cu trupa, concerte..dar si in casa la volume micipedala de la champ e simpla..nu stiu exact cum functioneaza cea de la mustangdesignul mustangului imi place mult mai mult decat cel al championuluice ma intereseaza este diferenta de calitate , diferenta de volum, 2 x12 vs 1x12...aici as avea nevoie de niste explicatii de ca cineva amabil...si daca cunoaste cineva pentru ce este recomandat fiecare ..scena /repetitii / cantat in casa / jam etcMerci anticipat pentru ajutor ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Sau cauti un Frontman 212 second hand si de diferenta pana la cat sunt celelalte noi iti cumperi pedale. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EminBastea Posted July 21, 2014 Author Share Posted July 21, 2014 nu-s genul care sa ma incurc cu pedale..cel mult un footsw/wah Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Fereasca atotprofesionalul. Eu am un fender mustang III v1 si sunt extrem de multumit de el. Nush cum e cu championurile dar cu Mustangul poti canta live preluat si are efecte care pentru urechea mea suna foarte bine. Si crede-ma ca 100W din celestionul de 12 se simt. Urla bestia. Spor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EminBastea Posted July 22, 2014 Author Share Posted July 22, 2014 saru'mana !! s-ar putea sa raman la mustang pana la urma Link to comment Share on other sites More sharing options...
viobio Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Nu ai unde sa probezi acele ampuri?? Cel mai simplu este sa probezi ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Nu ai unde sa probezi acele ampuri?? Cel mai simplu este sa probezi ! asta am vrut sa ii zic si eu.. dar dupa aia am vaz ca e din Iasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
EminBastea Posted July 24, 2014 Author Share Posted July 24, 2014 sunt vreo 3 magazine in iasi ..dar n-au mustangul pe stoc..champion l-am vazut intr-unul. am sa vad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothmans Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Mie unul nu mi-au placut deloc fender mustang-urile , drive-urile si efectele mi se par foarte sintetice , chiar si cleanurile sunt asa . Are o gramada de efecte si preseturi dar mie personal nu mi-a placut nici unul . Mai bine te '' complici '' cu pedale . FM 212 nu e deloc un amp spectaculos dar cu niste pedale bune ar fi cu 10 clase peste mustang . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 (edited) Mie unul nu mi-au placut deloc fender mustang-urile , drive-urile si efectele mi se par foarte sintetice , chiar si cleanurile sunt asa . Are o gramada de efecte si preseturi dar mie personal nu mi-a placut nici unul . Mai bine te '' complici '' cu pedale . FM 212 nu e deloc un amp spectaculos dar cu niste pedale bune ar fi cu 10 clase peste mustang . normal ca sunt sintetice. sunt facute din nylon. Du`te tu si pune mana pe un mustang 3 si fa-ti un ton cu ampul metal2000. Du`te apoi in setari si scoate simularea de cabinet. Baga noise gate dupa bunul plac. Da volumul la 6/10 si spune-mi daca e sintetic Edited July 28, 2014 by iulian 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EminBastea Posted July 29, 2014 Author Share Posted July 29, 2014 am auzit ca are o intarziere la schimbarea modulelor de sunet pe baza footsw....adica are o pauza de cateva clipe ...ceea ce m-ar deranja in timpul unei melodii cand ar trebui sa schimb clean/diststie cineva daca problema asta pe care o sesizeaza unii, e rezolvata pe modelul V2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paltiii. Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Mustang III v2 e cam cea mai buna optiune la banii astia Link to comment Share on other sites More sharing options...
EminBastea Posted August 12, 2014 Author Share Posted August 12, 2014 (edited) l-am luatmultumesc Edited August 12, 2014 by EminBastea Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 l-am luat multumesc si? esti multumit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EminBastea Posted August 14, 2014 Author Share Posted August 14, 2014 destul de multumitil recomand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts