ursu.grizley Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 salutare. am o mica problema cu fretnoard-ul, si anume: am fret buzz pe tastele 13-14 si o fisura pe latul fretboard-ului. ce e de facut? chitara initial a fost un standard M careia i-am refacut bodyul in intregime, iar in momentul in care am vrit sa montez neck-ul am observat acesta fisura si fretul dintre tastele 13-14 ridicat extrem de mult
ursu.grizley Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 fin pacate nu pot ca nu sunt acasa si telefonul nu-mi permite. ideea e ca, crapatura pleaca de la fretul 14 pana aproape de fretu 12 pe muchia interna a fretboard-ului. oricum ma cam bate gandul sa fac altul pentru ca este din salcam din pacate nu pot sa pun poze pentru ca nu sunt acasa si telefonul nu-mi permite. ideea e ca, crapatura pleaca de la fretul 14 pana aproape de fretu 12 pe muchia interna a fretboard-ului. oricum ma cam bate gandul sa fac altul pentru ca este din salcam
EugenRo2001 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Daca e crapat il poti lipi sau inlocui. Daca e dezlipit de pe neck il lipesti.
ursu.grizley Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 chestia e ca, cam vreau sa-l schimb dar nu stiu din ce ar merge tinand cont ca body-ul e din cires iar neck-ul pe care i-l a m e paltin
Recommended Posts