www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andreicristian

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

6743 profile views

andreicristian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Cum spune si titlul. vand Dunlop Crybaby GCB- 95 Classic Wah Pedal + adaptor. Am cumparat pedala in Decembrie 2013 si nu am folosit- o mai deloc. Am cantat la o sala de repetitii cu ea de maxim 3 ori si acasa ocazional. Este in stare excelenta. Pretul este negociabil 330RON LE: My bad, este Original, nu Classic.
  2. Long time Frusciante lover, incerc sa-l emulez cat de mult pot. Si incerc sa imi dau seama cum sa-mi inregistrez chitara mai bine. Urmeaza sa-mi iau o placa audio portabila soon. Apreciez orice feedback .
  3. Prefer sa-l vand in Bucuresti. Pretul este negociabil.
  4. Salut. Cred ca te referi la chitara, daca da este 350 RON. Amplificatorul este 300 RON.
  5. Fender Squier Stratocaster Amplificator 15G Pentru mai multe informatii in legatura cu chitara, va rog accesati linkul de mai jos: http://www.fender.com/en-RO/squier/guitars/stratocaster/affinity-strat-special-with-fender-frontman-15g-amp-black-120v/ Pentru a va face o idee cum suna chitara, va rog accesati lnkurile de mai jos: - - - - - - https://soundcloud.com/royal-thomsfall/marejam-vorbstanian ( rythm and lead) Nu are garantie. Prefer sa o vand in Bucuresti, ca sa nu imi fac griji cu transportul. Poze: - http://imgur.com/a/Kk5lq
  6. Inregistrat, yet again, cu telefonul. Trebuie sa fac rost de scule asap. Voi ce parere aveti?
  7. )) Merci. Cum as putea sa-mi schimb tonul la chitara sa nu se mai auda atat de zzzzzzaaait?
  8. @minu Merci frumos pentru sfaturi. Trebuie sa mai lucrez la asta. @Sympthom Nu, nu sunt din Baia Mare. Da, din pacate, nu am chitara bass sau tobe sa pot sa mai adaug ceva peste. @Msilviu Perfect de acord cu tine, nu este o melodie, sunt doar niste riff-uri. Mai este mult de lucrat la ea ca sa se poata numi o melodie. Merci pentru timpul acordat.
  9. Dupa cum spune si titlul, e "Ceva". Mi-am facut curaj si am inregistrat ( din pacate nu e o calitate atat de buna) "Ceva" la chitara electrica. Nu am nici cea mai mica idee cum ar trebui sa inregistrez sa se auda mai curat sunetul. Orice sfat este binevenit.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.