www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

NicolausPrimus

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by NicolausPrimus

  1. Transform your guitar into nine different basses without special pickups, MIDI or instrument modifications! Stare functionala si estetica foarte buna.
  2. RangeMaster Treble Booster in stare foarte buna de functionare.
  3. S-a dat. Anuntul nu mai este de actualitate.
  4. Gallien Krueger Plex este un preamplificator care te face fericit să îți lași aparatul acasă. Are un egalizator cu patru benzi, iar atunci când trageți fiecare potențiometru, sunt activate opțiuni suplimentare de modelare a tonurilor. Acest lucru vă permite să vă personalizați sunetul în detaliu. Într-un șasiu compact care se potrivește confortabil pe o pedalieră, veți găsi, de asemenea, un compresor cu nivel reglabil, treshold, atac și rată de compresie, un tuner cromatic cu un afișaj mare și chiar un overdrive avansat. Adăugați o interfață USB pentru înregistrarea directă pe computer, o buclă de efecte, o intrare auxiliară, o ieșire DI cu setări post/pre sau o ieșire pentru căști și veți descoperi că transportarea unei cutii de 20 de kilograme la concerte, în sala de repetiții sau în studio este un lux inutil. Stare impecabila estetica si functionala. Ca nou.
  5. Cunoscut în general sub numele de Auto-Wah, Electro Harmonix Qtron a avut perioada de glorie în anii '70. Cu toate acestea, astăzi auzim adesea din nou acest sunet foarte distinctiv. Electro Harmonix Qtron Plus oferă toate posibilitățile legendarelor Qtron și are, de asemenea, un regulator Attack Response, cu ajutorul căruia influența opritorului poate fi controlată la efect. Rezultatul: Sunete și mai dinamice, Wah-ul răspunde la viteza chitaristului! În plus, bucla de efect existentă, o distorsiune, dar și flanger etc. pot fi bucle, ceea ce este destinat să producă noi efecte sonore dramatice. Auto-Wah pentru muzicieni experimentali! Bucla de efecte pentru inserarea de efecte suplimentare Controlul răspunsului la atac Sunet Auto-Wah variabil continuu 2x moduri Zerr Modul de amestecare boost/filtru comutabil Carcasa metalica Comutator stabil Dimensiuni (L x A x A): 145 x 120 x 64 mm Stare impecabila.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.