www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

adi2000

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Dogen
  • Gear
    Guitars

Recent Profile Visitors

1366 profile views

adi2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Pedala este in stare perfacta. Practic nu am folosit-o pentru ca am trecut de la bass la solo. A fost cumparata de la Thomann. Pret 500 lei, usor negociabil daca vrei sa cumperi.
  2. Pedala e in stare excelenta, nefolosita. Predarea se face in Bucuresti. Pentru alte informatii scrie-mi pe email.
  3. Setup fac si eu ca nu e mare chestie. Iar corzi groase nu pun ca nu merg la viteza (solo) iar pe mi jos am nevoie de mai mult amploare si adincime (genul Sabbath sau ZZ Top). Solutia cu corzi groase ste pentru cei care fac armonie sau solo precar, citeva note acolo. Pina la urma am ramas cu miul asa cum e si nu-l bag in seama caci oricum la volum mare nu se aude pleascait si nici pe recording. Bine ca nu m-am bagat la pragus ca nu am mai gasit unul la fel.
  4. Evident ca trebuie setup si intreb cum. Adica celelalte corzi merg OK dar miul gros , nu. Ca sa adincesc slotul e primejdie ca pot strica pragusul stiut fiind ca o coarda de 038 vibreaza mai mult si poate face buzz pe prima tasta. Alte sugestii? Chiar nu s-a intilnit nimeni cu chestia asta sau nu ati observat pina acum?
  5. Am pus miul gros de 38 din set 08, ultra lt, si plescaie. E vorba de un Squier strat. Ma gindeam sa adincesc slotul la pragus dar exista inconvenientul ca, osciltatia corzii fiind mai mare, sa nu faca buzz pe prima tasta. Stie cineva cum se poate rezolva problema? Cu multumiri. Adi
  6. Pedala este nefolosita. Pretul, usor negociabil.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.