www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

spiritul

Active Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

spiritul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. spiritul

    Salut!

    Ai si o sectiune aici pe forum unde poti gasi lectii video: http://forums.rgc.ro/index.php?/forum/67-tonis-corner/ Si linkurile postate mai sus sunt foarte folositoare, mai sunt si alte topicuri cu linkuri utile. Rasfoieste forumul si vei gasi destule lucruri utile. Bafta!
  2. asta e topicul pe care il cauti http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=12185&st=120
  3. foarte tare frate,pana si tipul care se ocupa de training-urile avansate de excel la compania unde lucrez eu a ramas impresionat... bineinteles ca noi l-am intrebat : "da' noi de ce nu invatam sa facem dastea?" si el a zis simplu : "nu lucrati pentru ac/dc?!"
  4. spiritul

    Metal...

    Eu imi exprimam un oarecare dubiu cu privire la ce cautau unii dintre acei "adolescenti" acolo...ca am vazut si altii de varsta lor care erau mai "conectati" la ce se intampla pe scena si mai interesati. Cred sincer ca unii venisera doar sa bea bere si sa fie cool cum a mai zis cineva inaintea mea... Eu la 14-15 ani ascultam,ca si acum,aproape orice gen de muzica. Dar nu ma duceam la un concert fara sa ascult macar 3-4 piese de la una din formatiile care canta acolo...tocmai ca sa nu fiu bagator in seama ca altii. Imi pare rau ca te-am indus in eroare . Si de offtopic.
  5. spiritul

    Metal...

    Si la Rockin Transilvania au fost o gramada de copii . Chiar la Testament si mai apoi la Kreator erau oameni cu odraslele de maxim 10 ani pe umeri si aia mici bateau din palme si erau fascinati...nu cred ca intelegeau prea multe din ce se intampla pe scena,dar erau acolo.. Ca au fost si o gramada de 14-15-16 ani de ziceai ca e concert tochio motel asta e alta treaba...important e ca erau acolo si isi mai largesc si ei orizonturile...desi ma cam indoiesc de chestia asta Din Global Metal mie mi-a placut in special partea cu Japonia si felul lor de a intelege rockul...ziua cravata si costum,iar in timpul liber se relaxeaza si se exteriorizeaza prin rock. Plus partea cu gunoiul de la concerte - care e adunat tot de aia care il arunca si dus unde trebuie ... ma rog astea tin de alta discutie,dar mi se par de pe alta planeta fata de ce se intampla in "partea astalalta a lumii" sa zic asa...
  6. spiritul

    Metal...

    Am vizionat aseara documentarele "Metal - A headbanger's journey" si "Global Metal" (continuarea lui Metal ). Foarte interesante si bine facute amandoua documentarele,le recomand la randul meu tuturor. Merita vazute de oricine pentru ca aduc destul de multe informatii pe care nu le zice nimeni despre metal si rock in general.
  7. Hopa si eu cu Bestia de BC Rich de la Ady ! 1088/379 Acustica ramane pentru prietena
  8. spiritul

    Beginner Here :">

    Salutare Ai putea incerca sa copiezi postul de aici si in topicul asta http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=349 Bafta!
  9. Tintesti prea sus...eu dupa 4 ani de electronica si tot nu m-as apuca sa pun pe placa schema asta... Si e mult mai complicat decat pare la prima vedere...trebuie sa calculezi niste chestii,nu iese asa frumos doar punand fiecare piesa la locul ei pe placa PCB... elementele astea de circuit au si ele tolerante,pierderi,temperaturi maxime de functionare si apar surprize cateodata...mai sunt aspecte si de compatibilitate electromagnetica,trebuie ecranate anumite parti din circuit si traseele trebuie sa aiba o anumita lungime pentru rezultate cat de cat bune... cred ca ar trebui sa incerci cu ceva mai mic daca nu ai experienta...nu m-am uitat pe scheme de pedale dar poate alea ar merge mai usor facute... Procesul de fabricare a unei placi imprimate cu cablaj e in mare cel explicat mai sus,dar daca nu gasesti piesele potrivite se impute treaba
  10. http://www.metalhead.ro/Stire-Scorpions_si...iova-11270.html Posibil..
  11. Ca de obicei , am reusit sa filmez cateva piese ... Bucovina si Compact doar,chiar daca mi-au placut si restul.. Filmarile le puteti vedea pe http://www.rocktube.us/brutulet/ Sunt amator, imi place sa filmez ca sa am amintiri..incerc sa scot cat mai multa calitate din aparatul meu destul de depasit...asa ca fiti intelegatori PS : Tremurau mainile de frig rau de tot
  12. Atat! De cand asteptam sa ii vad pe Adi si Cristi - pe care ii stiu de vreo 13 ani - cantand live Nu am putut sa vin la celelalte cantari live Nightfly dar acum sigur vin. Cu atat mai mult cu cat o sa cantati in deschidere la Vita de Vie ! Ne vedem acolo !
  13. spiritul

    Ce M-ati Sfatui?

    Probeaza,probeaza si iar probeaza. Numai asa o sa iti dai seama ce noua chitara ti se potriveste sau macar vei restrange aria de cautare la 2-3 modele...iar apoi poti sa ceri pareri despre acelea,ca sa te hotarasti fiind multumit ca ai intrebat si pe altii inainte... Poti sa iei la rand fiecare din firmele care produc chitari de calitate si sa incerci anumite modele superioare daca zici ca banii nu sunt o problema...cele mai multe dintre ele au firme importatoare in Romania,asa ca nu e mare chestie.. Bafta.
  14. Pentru noptile lungi si singuratice , recomand Balanta si Sufereau Impreuna de Ion Baiesu. Doua romane foarte interesante despre viata unor tineri in era Ceausista si nu numai...sunt carti lejere si usor de inteles.. Acum sa trec la favoritii mei H.G. Wells si Jules Verne... H.G. Wells recomand toate romanele lui - Omul invizibil,Razboiul lumilor,Insula Dr. Moreau,Masina timpului,etc. Toate sunt capodopere ale genului. Jules Verne - mai copilaresc un pic (mie nu mi s-a parut,dar asa se zice...) - are un stil mai lejer - chiar foarte lejer de citit o carte de-a lui. Recomand : Vulcanul de aur , Testamentul unui excentric si pe restul cred ca le stiti ca au fost atatea filme. Din literatura romana cel mai mult mi-a placut Ciocoii vechi si noi - Nicolae Filimon - am citit-o de 3 ori pana acum... Ultima carte citita a fost Odiseea de Homer - foarte interesanta cartea - e istorisirea intoarcerii lui Ulise acasa in Ithaca dupa razboiul troian. Daca aveti rabdare si pasiune pt genul SF - Asimov cu Eu,robotul (pe care am citit-o acum 4-5 ani) e foarte misto,are povestiri SF chiar misto ; Robotii de pe Aurora iar e o carte interesanta. Scuze ca nu am dat multe detalii dar nu pot sa fac o recenzie pt fiecare keep on reading,rocking and jamming
  15. Cand au fost alegeri,cand au fost concertele manelarilor cu miss piranda si naiba stie care mai de care vara manelelor si etc,etc se puneau afise pe toti stalpii,pe toate gardurile, ba chiar au pus pe gardurile cimitirelor de prin cartierul meu. Sa nu mai zic ca au pus afise si pe usile de la scarile blocurilor nenorocitii. Si nu s-a facut nimic,l-am prins pe unu care le punea dar ne-a fost si mila sa il cotonogim. Ca el n-avea mare vina,stia doar ca trebuie sa puna toate afisele,nu i se daduse o harta a locurilor unde "ai voie". Politistul ala a vrut sa se simta bine ca isi face datoria. Era normal sa va intrebe ce faceti pe acolo...ca asta e rolul politistilor... Acum ai vazut de ce nu e bine sa te iei dupa altii si sa intri in "ilegalitate"...hop si organu' sa te ia la bani marunti..
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.