www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

silika

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by silika

  1. Salut, Bag si eu la vanzare urmatoarele: 1) Boss Super overdrive SD-1, in stare f buna, putin folosit, mai mult a stat aruncat prin camera. Nu am incarcator ptr el. Am pus baterie nou nouta la el. Aici este un mic review . Pret: 140 lei. 2) Cablu Dimarzio, lungime 2 metri, adus din state. Prea multe nu stiu sa va zic de el, este cablul din acest link (culoarea din poza 6/7). Lungime 6 foot (1.82 metrii). F putin folosit. Pret: 40 de lei 3) strap Fender, f putin folosit, adus tot din state. Pret: 30 de lei. Care le cumpara pe toate 3 la pachet le dau cu 180 de lei. Eu sunt din Ploiesti, deci cine vrea poate sa vina sa le vada. Cei care vor sa cumpere si nu sunt din Ploiesti, suporta si taxele de transport. Tel: 0734837577.
  2. Salutare, un profesor bun in Ploiesti unde gasesc? Vad ca majoritatea profesorilor cunoscuti sunt din Bucuresti sau Timisoara.
  3. Tonelab vad ca e o gramada de bani... eu m-am orientat acum la inceput spre un zoom g2.1 sh, dar sa vad ce gasesc. Categoric voi cumpara minim o husa, ca doar nu o cara respectivul in mana pana in tara, adica mai mult ca sigur chitara va ajunge la compartimentul de bagaje, de unde sper sa vina intreaba pana aici in tara.
  4. Chitara va fi adusa de o persoana cunoscuta (in acest caz sper sa n-am treaba cu vama), care vine impreuna cu grup mai mare, si aduc in tara pachete mari de haine&stuff, deci cu transportul eu sper sa-l rezolv fara probleme. Un hardshell mai costa inca 100$ , si vroiam sa ma incadrez pana in 600$ cu chitara... dar vad eu ce fac. Legat de chitara, cred ca ma opresc la lonestar, dar ptr procesor,sau un eventual amplif sh, ce sfaturi aveti ? Astea pot fi si din tara, nu neaparat din state!
  5. Thanks ptr sfat. Cred ca pana la urma merg pe lonestar, am ascultat pe youtube cateva monstre cu chitara asta, si suna chiar bine, imi place. By any chance, se aproprie de ca sunet? Vad ca au aceleasi doze. Apropo de SUA, intr-adevar are cine sa-mi cumpere si sa-mi aduca chitara de acolo, dar din pacate respectivu' e paralel cu instrumentele muzicale, deci eu trebuie sa-l indrum ce si cum sa faca!
  6. Mersi de sfat, ideal ar fi un stratocaster, e o chitara care imi place foarte mult, dar unul original facut acolo in state incepe de la 1000$, si e prea mult pentru mine. Fenderul acela fata de schecter cum este? Ca si constructie ma refer, ca vad ca unii posesori de acolo se plang de calitatea slaba a fender-ul! Oricum, daca mai ai si alte variante, ascult!
  7. Pai vine cam 14 mil, acceptabil zic eu, ca nici un jaf nu vreau sa-mi cumpar.Si vine si din state unde preturile sunt mult mai mici ca la noi, deci sansele sa-mi cumpar ceva de calitate sunt mari! @Don MaXxX, ma mai interesez si de alte scule, si daca e sa fie vorbim.
  8. Salutare, vreau sa cumpar o chitara electrica si am nevoie de un sfat. Sunt mai incepator, si as dori o chitara mai versatila, vreau sa cant mai multe genuri, blues, acoustic si rock. Chitara o s-o comand din state, si bugetul e undeva la 600$ (n-as vrea sa trec de suma asta). Personal m-am gandit la un schecter c-1 Artist, sau un blackjack. Din ce am citit pe forum vad ca sunt destul de apreciate. Cum vi se par, ca si constructie si doze (vreau sa sune mai "cald", cum sunt stratocasterele, nu vreau ceva facut numai pentru rock), si cat de potrivite sunt ptr un incepator? Si as mai vrea un sfat legat de amplificare , ma gandeam la un procesor sh, de pana in 3 mil, dar nu stiu ce sa caut. Chitara vreau s-o conectez la procesor si mai departe la calculator, unde am o statie + 2 boxe.
  9. Vivaldi - the four season - summer - Un filmulet comic care ii are ca protagonisti pe Mark Knopfler , Lemmy , David Gilmour , Mark King , Gary Moor !
  10. Sincer pretul pare suspect de mic, si nu e caz singular, am vazut o groaza de chitari fender americane, unele incepand si de la 500 de $, asta facand o paralela cu ce am gasit pe aici! Probleme cu transportul, vama etc. n-ar fi o problema, am pe cineva acolo care poate comanda ptr mine, si care poate trimite chitara in tara prin diverse persoane care mai vin in Romania ! Transpotul pana in tara si vama in acest caz cred ca se exclud! Practic eu platesc pretul chitarii + pretul transportului pana la persoana mea de contact din state (care de obicei e in jur de 40-60 $)!
  11. Se merita chitara asta ? Sa zicem ca licitatia ar ajunge la 700 de dolari (asta ar fi maximul pe care l-as putea da), mai pun drumul pana la o persoana de contact din state, care mi-o poate aduce aici in tara, deci inca 45 $ , hai sa zicem ca in final cu totul ma costa 750 de dolari ca sa am chitara in mana! Chitara vad ca e un fender american, model mult mai scump la noi, in stare buna + cateva modificari aduse de proprietar ! Ps: Daca vedeti vro' oferta mai buna pe ebay, nu ezitati sa puneti un link sau ceva date! Desi sunt beginner, vreau o chitara buna, durabila, si cu un sunet nu foarte metalic, doresc ceva mai pentru blues... ms
  12. Un chitarist mai putin cunoscut, dar foarte talentat : JerryC LE: Dupa ce am pus clipul, am descoperit ca a mai fost postat printre primele pagini Hai cu ceva mai funny:
  13. Salutare la toti, Sunt new pe aici, si profesionist in devenire (adica incepator ) in ale chitarei ! De vro doua saptamani m-a apucat cheful de chitara, si bineinteles ca intampin cateva greutati ! Momentan zdranganesc pe o chitara clasica hora, cred eu numai buna ptr un beginner , iar daca in cateva luni fac progrese cat de cat, trec pe ceva electric ... dar pana acolo, poate ma ajutati un pic cu acordurile astea ! Ok, acordurile de baza le stiu, ce nu stiu sunt "derivatele" lor, adica do#, sau sol major etc Am gasit aici o lista cu toate acordurile, dar nu stiu ce reprezinta toate alea (nu ma refer la C,D,E,F,G,A,B )! Luam un exemplu, gama do sa zicem! Ce inseamna notatiile C7, C#7, Cmaj7, C#, Cdim, Cm6, C\D, C4, Csus ? Adica nu doar traducerea lor, stiu ca C# e do diez, dar ma intereseaza o explicatie mai profunda de atat, mai la nivel de teorie muzicala ! Stiu ca intrebarile astea le-ati mai auzit, si s-au mai raspuns la ele, dar am descoperit forumul de curand, si n-am putut inca sa-l citesc foarte bine ...
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.