www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

silika

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bighilin

Other Information

  • Gear
    Chitara acustica

silika's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut, Bag si eu la vanzare urmatoarele: 1) Boss Super overdrive SD-1, in stare f buna, putin folosit, mai mult a stat aruncat prin camera. Nu am incarcator ptr el. Am pus baterie nou nouta la el. Aici este un mic review . Pret: 140 lei. 2) Cablu Dimarzio, lungime 2 metri, adus din state. Prea multe nu stiu sa va zic de el, este cablul din acest link (culoarea din poza 6/7). Lungime 6 foot (1.82 metrii). F putin folosit. Pret: 40 de lei 3) strap Fender, f putin folosit, adus tot din state. Pret: 30 de lei. Care le cumpara pe toate 3 la pachet le dau cu 180 de lei. Eu sunt din Ploiesti, deci cine vrea poate sa vina sa le vada. Cei care vor sa cumpere si nu sunt din Ploiesti, suporta si taxele de transport. Tel: 0734837577.
  2. Salutare, un profesor bun in Ploiesti unde gasesc? Vad ca majoritatea profesorilor cunoscuti sunt din Bucuresti sau Timisoara.
  3. Tonelab vad ca e o gramada de bani... eu m-am orientat acum la inceput spre un zoom g2.1 sh, dar sa vad ce gasesc. Categoric voi cumpara minim o husa, ca doar nu o cara respectivul in mana pana in tara, adica mai mult ca sigur chitara va ajunge la compartimentul de bagaje, de unde sper sa vina intreaba pana aici in tara.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.