www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

roka rola

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

2580 profile views

roka rola's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pedala asta sună ca și cum Hulk l-ar fi înghițit pe Mario Bros cu un topping de armonice pe deasupra. Este un fuzz, un octaver si orice combinație între ele. Vine în cutie, cu tonuri care sa te inspire, cu velcro lipit pe spate și cu profunda mea recunoștință.
  2. Pret: 4800 lei Localitate: Bucuresti Contact: doru.trascau@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, Se vinde un sistem PA constituit din: Un set de boxe JBL JRX 125 - 2x500 W http://www.thomann.d...jbl_jrx_125.htm Un mixer cu amplificare Yamaha EMX 512 2x500W http://www.thomann.d..._emx_512_sc.htm Atat boxele cat si amplificatorul arata si functioneaza impecabil si se vand la pretul de: 4800 lei
  3. Salutare, Noi cautam un tobosar pentru un proiect serios. Da-ne eventual un mesaj pe privat cu detalii despre tine. Nu suntem pusti, nu suntem incepatori.
  4. Salutare, Am de vanzare un Tremolo ANALOG cu tap tempo Cusack Tap A Whirl si o chitara Epiphone Sheraton. Pedala tremolo este intr-un mare fel. A fost folosita destul de putin si tinuta doar pe pedalboard. Un demo care povesteste despre pedala asta mai bine decat as putea sa o fac eu gasiti aici: Cusack Tremolo Tap A Whirl 950 Ron Chitara este un Epiphone Sheraton intr-o culoare deosebit de frumoasa si rar intalnita: Tobacco Sunburst. Este o editie de chitari din anul 1997 facuta in Korea la Samick. Chitara este intretinuta foarte bine si cu siguranta nu isi arata varsta. Nu are urme de lovituri iar tastele sunt intr-o conditie excelenta. Am upgradat chitara cu un bridgeTonePros Locking Tune O Matic precum si o doza in neckGibson Classic 57. Chitara se vinde cu tocul original. Chitara + Toc+ doza Gibson+ bridge TonePros Epiphone Sheraton 1750 Ron Rock on.
  5. Salutare, Am dus la revizie chitara mea si a iesit de-acolo asa cum trebuie. Intonata corect, low action, fret leveled, cu un nut nou nout + remedierea catorva hibe din cablajul chitarii. Urmeaza sa aduc si celelalte chitari . Rock On!
  6. Salutare. Am de vanzare un delay excelent: Strymon El Capistan. Pedala este nou nouta, in cutie cu manual si alimentator. Sunt multe de povestit despre pedala. Am sa ma rezum in a enumera doar cateva dintre cele mai importante optiuni : - analog tape delay effect - tap tempo - record & loop mode - convertor de sunet analog - true bypass pret: 250 euro detalii despre cum suna gasiti aici: record and loop Rock on!
  7. Salut, Sunt din Bucuresti. Ti-am raspuns la email. Ramane sa stabilim cand si unde ne vedem.
  8. Salutare, Am de vanzare urmatoarele: Compressor & Sustainer - 450 Ron PIGTRONIX PHILOSHPER'S TONE Pedala este aproape noua + cutie+manual+alimentator Un review video excelent aici: http://proguitarshop...er-s-tone-p-719 Fender Telecaster 6 saddle Bridge + Cover - 200 Ron Fender Vintage Bridge - aproape nou Fender "Dragster" Humbucker- 150 Ron Fender Humbucker MADE IN JAPAN Doza este nou nouta. Am cantat maxim 2 ore cu ea. A fost inlocuita cu un un Seymour Duncan. Fotografiile sunt cele ale produselor in cauza. Pentru cei interesati email la : monojacks@gmail.com Cheers!
  9. salut. daca mai ai sursa de alimentare eu as fi interesat sa o cumpar. multam!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.