www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

gadjo

Veteran
  • Posts

    1261
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gadjo

  1. A ajuns la mine delayul. Merge frumos frumos frumos frumos ... Multumiri Lupo si RGC.
  2. Salut. Iau eu Flash Backul daca mai este. PM cu date de contact si ne vedem cumva. Multumesc.
  3. gadjo

    Megadeth

    Sunet mai prost ca la astia nu am prins niciodata. Daca-si bat joc cu organizarea, nu mai dau nici eu bani pe bilete.
  4. Scuze ca n-am mai verificat topicul. 100 ron / dif monacor 40 ron dif pathfinder habar n-am cati W, 8 ohm (ampul scoate 15 de-aia de tranzistor) 30 ron dif de champ 600, 4 ohm accept schimburi cu ceva de chitara sau un microfon sau alte chestii asemenea
  5. Buna treaba ati facut. Multumim!
  6. http://www.pcgarage.ro/jocuri/ubisoft/assassins-creed-iii-pentru-pc/
  7. Am atasat niste poze reale cu difurile mari. Le-am curatat de praf cat am putut, asa sunt ele mai gri. Unul e patat cu vopsea albastra, probabil spray, ca nu au relief zonele atinse. Le dau ambalate frumos in cutiile in care am primit Eminence-urile. Cash sau schimb, cash prioritar ca am ochit deja niste chestii pe aici
  8. A mai fost omagiat si Buddy Guy in acelasi timp.
  9. in principiu caut un efect de chitara (drive, fuzz, chorus, ...) sau cash. mi-ar placea sa incerc niste tobe, dar mi-e imposibil acum, din motivele uzuale
  10. So.. up si negociabil. Am si un dif de 8" de pathfinder si unul de 6,5" de pe un champ pe care le pot da la un schimb or something.
  11. Ca VST synth-uri de 8bit stiu de Chipsounds si de unul zis QuadraSID. Dar or mai fi si altele.. Mai poti incerca cu un bit crusher + chorus sau alte combinatii sarite de pe fix.
  12. Am 2 difuzoare Monacor SP-305i de 12 inch si 8 ohm, 200w max, dintr-un cabinet home-made cumparat de pe forum. Sunt folosite, dar nu de mine. Poze reale in curand, cand termin de montat inlocuitoarele. http://en.audiofanzi...ay,m.73286.html arata asa. Atentie, sunt difuzoare mai liniare decat cele speciale de chitara. Vor suna mai intunecat si mai plat pe chitara daca nu interveniti cu un eq sau ceva echivalent. Le evaluez la 120 de lei bucata si accept schimburi cu efecte sau altceva interesant. Daca aveti observatii.. please leave comment. Nu ma pricep asa de bine la difuzoare sau electronica. Contact : aici sau m.p. ps : in curand vom putea discuta probabil si de un dif de 8" dintr-un Pathfinder.
  13. Been there, done that, bine ca am fost ca altfel era si mai gol. Greu si cu jazzul se pare. Nici promovare n-a fost, asta e alta treaba.
  14. http://www.urban.ro/...z--tete-a-tete/ Concert jazz Data si ora 18 iulie 2012 / 20:00 Locatia Tete-a-Tete Adresa Herastrau, Gradina Japoneza Bucuresti Acces 20 de lei Vom fi cativa RGCisti pe acolo, poate mai e cineva cu chef de jazz seara asta.
  15. Salut. Si pe mine ma enerveaza zgomotul de fond in ultimul hal. Din pacate solutii minune nu cred sa fie, in cazul in care totul functioneaza corect tehnic si ai si impamantare la priza. Daca vrei sa canti cu distors vei avea si ceva zgomot, inca si mai mult daca nu ai scule de calitate. Ce scule ai (chitara+amp+pedale)? Ai chitara de tip Stratocaster? Foloseste pozitiile 2 si 4 pe switchul de doze, va curata sunetul pentru ca va functiona sistemul ca un humbucker. Mai departe trebuie sa experimentezi cu fiecare setare pana gasesti un ton satisfacator cu minim de zgomot, dar cu cat ai mai mult drive/distors cu atat vei avea mai mult zgomot, e inevitabil.
  16. Vezi clipuri youtube.. daca ti se pare ca e prea greu sa intorci manual cheitele cand schimbi corzile, ia-ti un winder. Al meu a costat sub 5 lei
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.