www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

andrei_bass

Active Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by andrei_bass

  1. Procesorul a plecat spre noul proprietar. Sa il foloseasca sanatos. Multumesc RGC!
  2. Dupa cum am promis, cateva poze cu procesorul, ca sa va convingeti ca e in plina putere. Se trimite oriunde in tara prin posta sau curier rapid, dupa preferinta cumparatorului. Scula functioneza cu orice adaptor universar sau cu baterii. Pret: 300 lei. Nu e negociabil si nici nu o sa fie.
  3. Procesorul este in stare foarte buna, a fost tinut doar in casa si folosit pentru inregistrari si compus. Nu am avut nicio problema cu el, ba din contra, pot sa spun ca este o scula foarte buna, pe care te poti baza. Pentru cei care nu stiu, poate sa fie folosit ca si placa de sunet externa, datorita portului USB pe care il are procesorul. Un exemplu de ce se poate scoate din acest procesor poate fi ascultat aici: http://forums.rgc.ro...812#entry708812 Nu stau acum sa insir toate efectele si nebuniile pe care le are, dar cei interesati pot sa dea click pe urmatorul link: http://www.zoom.co.j.../products/g21u/ Motivul vanzarii: mi-am cumparat un amp si pedale si acum nu mai am ce sa fac cu el. Pretul este de doar 300 lei si nu este negociabil. De ce il dau atat de ieftin? Pentru ca noul proprietar va trebui sa achite transportul, sa isi cumpere un adaptor (procesorul nu vine cu adaptor cand il cumperi de nou) si nu va primi CD-ul cu Cubase dintr-un motiv foarte simplu: pentru ca nici eu nu il am. Contact: 0744.385.223 (daca nu raspund, dati-mi un SMS si va sun inapoi) O sa fac poze la sfarsitul acesta de saptamana, insa pana atunci o sa pun o poza exemplificativa, de pe net.
  4. Mai e valabil? Vezi ca am incercat sa iti trimit PM, dar cred ca ai inboxu-ul plin.
  5. Salut, Alex. Mersi ca ai readus topicul in actualitate.
  6. Riccardo, multumesc foarte mult pentru cuvintele tale. Am incercat sa fac vocea sa sune asa cum o am eu in cap si fiind prima piesa trasa cap coada in genul acesta e clar ca mai am multe de invatat. Multumesc inca o data tuturor celor care au ascultat, au dat like si au comentat! Astept in continuare pareri.
  7. Multumesc, Adi M! Pacat ca nu sunt suficienti oameni care sa cante genul asta de muzica pentru ca, din punctul meu de vedere, pe scena ar putea iesi un spectacol chiar reusit!
  8. @metal_messiah: E posibil sa fie si ceva influente Isole desi nu am ascultat prea mult. Mersi de like si de apreciere!
  9. Asta e prima piesa a proiectului de doom/death metal pe care, din cauza lipsei timpului si a oamenilor seriosi, il duc singur in spate. Vocea, chitara si bass-ul sunt trase de mine, tobele sunt midi si aduse la viata cu Superior Drummer. Astept cu interes parerile voastre, iar daca i-ar placea cuiva sa cante ceva asemanator sa dea un semn. Like a feather, your last breath.mp3
  10. Ai nevoie de orice DAW - poti sa incerci Reaper, ca e gratuit - iar mai apoi, in programul de inregistrare sa selectezi intrarile si iesirile procesorului pentru ca s-ar putea sa le foloseasca pe cele ale placii de sunet integrate.
  11. Corect, nici eu nu sunt multumit de voce, insa pentru moment si in tonalitatea asta a fost tot ce am reusit. In mod cert e loc de mai bine. Multumesc pentru aprecieri!
  12. Piesa proaspata, inregistrata recent in "Nighttime Studios" (in coltul meu de langa calculator, in momentul in care toata lumea din casa era la somn). Versuri superbe ale lui George Tarnea, restul eu. Orice parere de bun simt este binevenita.
  13. Mare atentie la userul kurt_bogdan, pe numele lui din buletin Bogdan Bîngă. Am batut palma sa ii vand o chitara, i-am facut un pret foarte bun (cred eu), am ambalat-o frumos, am expediat-o, insa in momentul in care a trebuit sa o ridice a disparut. Nu mi-a rapuns la telefon timp de trei zile, nu a trimis un raspuns la SMS-urile pe care i le-am dat. In cele din urma am dat de el pe mess si mi-a spus ca nu mai vrea chitara. L-am rugat macar sa mearga la Fan Curier sa le spuna sa trimita coletul inapoi, ca sa nu mai am de platit in plus pentru zilele in care chitara a zacut la ei in depozit. Mi-a dat asigurari ca se duce in ziua respectiva si imi trimite un SMS dupa aceea. Evident ca nu a facut-o, iar acum o sa fiu nevoit sa dau si cateva telefoane ca sa-mi recuperez chitara, iar transportul -dus/intors- o sa-l platesc tot eu. S-a oferit sa o faca el, insa daca nici pana la sediul Fan Curier nu si-a miscat fundul nu stiu cum ar face-o. Nu recomand tranzactiile cu el. Sper sa le fie de ajutor si celorlalti useri de incredere de pe RGC.
  14. Sa fie in stare buna, fara defecte de functionare si cat mai putine defecte estetice, iar vanzatorul sa poata trimite pedala prin posta. Contact: PM, aici sau la 0744.385.223
  15. Vand aceasta pedala pe care eu o am de cateva luni. Conform serial numberului este fabricata in septembrie 1988, in Taiwan. Inafara de o zgarietura pe o parte, pedala se prezinta intr-o stare foarte buna pentru varsta ei. Nu sunt primul proprietar si o dau pentru ca nu o folosesc. Scula se trimite prin Posta Romana sau curier oriunde in tara, pe cheltuiala cumparatorului. Vine si cu o baterie de 9 V. Contact: 0744.385.223, reply aici sau PM. Pret: 150 lei. Poze:
  16. Pedala HM-2 a ajuns la mine. Vanzatorul a fost serios, pedala e asa cum a descris-o, iar tranzactia a decurs fara probleme. Mersi. Un UP din partea mea!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.