www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Drumpocalypse

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Baia Mare

Drumpocalypse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Daca se poate, va rog dati o mana de ajutor in privinta asta (dau o bere )
  2. 1,2 Freddy`s commin for you
  3. toba/tobele mare/mari a lu Portnoy, mie personal nu-mi place cum suna (din cat am ascultat) dar sunt altele, ale altor bateristi care suna d 10 ori mai bine decat ale lui. repet, parere personala. iar legat d perne, exista un motiv pt care toti bateristii folosesc deocamdata tobe mari in loc d perne. astept oricum sample-urile tale. is curios...
  4. as vrea niste pareri de la cei care folosesc asa ceva. ii eficient? cam care-i treaba cu el? la noi p unde se gaseste? cam c preturi?
  5. Drumpocalypse

    Salut!

    salutari. is Sorin/Soso, din Baia Mare, student in Timisoara si dupa cum se vede, is newcomer. chitara (o acustica Reghin d p vremea cand era tata burlac) o chinui autodidact d prin clasa a 11-a/a 12-a, dar de "profesie" is baterist d prin a 10-a cu mici intreruperi, deci chitara o zadranganesc doar cand nu-s la tobe. is cam varza la capitolu` chitara, dar pot sa ma "mandresc" cu 2 solo-uri invatate (d la Nothing else matters bineinteles si d la Proud Mary) si piese sau franturi din piese care nu au necesitat un efort foarte mare pt a fi invatate am dat peste forumu asta din greseala cautandu-mi nu mai stiu c cu google-u. mi-am bagat un pic nasu p aici inainte sa ma intregistrez si am observat k aici sunt multi oameni care studiaza muzica nu d ieri si d la care am c invata, asta fiind unul din motivele pt care m-am inregistrat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.