www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

randomdisplayname

Newcomers
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by randomdisplayname

  1. Hey man, Sure, here it is. I've also shared the serial no. - if I'm not mistaken, this says W = Korea, 9 = September, 6 = 2006. When I tried researching a bit about the guitar, I found out this was made up until 2007. I may have read that wrong, but then the 2006 wouldn't make any sense. But then again, I'm no expert on those. Regarding the size, just for the sake of it, I've also uploaded a pic of the Iceman next to my Fender strat. I never played an Iceman before this one, but to be fair, this really doesn't seem 'large'-bodied.
  2. Salutare! Am cumpărat de curând un bass Ibanez Iceman, made in Korea, în 2006 (sau, cel putin, așa mi-a reieșit mie din descifrarea seriei ). L-am cumpărat un pic impulsiv, fără să iau în calcul alte priorități, și mă văd nevoit să-l dau. În plus, deși îmi place mult de tot cum arată, cum se simte, și calitatea construcției e 10 din 10, nu prea îl cânt și tot cu alte bass-uri mai vechi ajung în mână. Nu știu ce componente are pe el, înafară de faptul că toate sunt cele originale, cu nimic schimbat (singura modificare a fost mutarea strap button-ului mai sus, pentru a scăpa de acel forward-tilt enervant al bassurilor de forma asta). Bass-ul stă în acordaj extrem de bine, poate fi foarte stingy pe doza de treble, și aduce un pic a P bass pe doza de neck. Are semne de „bună purtare”. E totuși un bass de aproape 20 de ani. Pe Reverb, generația asta de Iceman (2004-2007) văd că ajunge și până la 6-700 EUR, cu media pentru bass-uri în stare similară la 450 EUR. Eu vreau 2000 de lei pe el, fix. Predare personală exclusiv, în București și în împrejurimi.
  3. Salutare! Vând un Ibanez EHB1005MS, în culoarea SeaFoam Green. L-am luat în 2020 și am ajuns să-l cânt destul de rar (nu cobor mai jos de B prea des și nu prea mai are utilitate pentru mine. Mai am un Ibanez 5 string care-și face ideal treaba). Toate specsurile sunt pe pagina Ibanez, dar ca rezumat: doze Bartolini, cu preamp activ, American Basswood body și Roasted Maple fretboard. Singura modificare pe care i-am adus-o este mutarea strap button-ului din partea inferioară a corpului. Chitara stă, după mine, mult mai așezată acum. Vine de la mama lui cu Schaller locking strap buttons, cable lock Neutrik jack și husă dedicată, și așa și pleacă. Altfel, e un bass ușor, versatil. Mi-a luat cam 5 minute să mă obișnuiesc cu tastele, trecând de la cele normale, diferența de scale nefiind atât de mare. A fost dus și pe la lutier, unde i-am făcut un setup (acțiune, intonație, reglaj de truss rod, etc.) Accept și schimburi cu bassuri mai „atipice”. Ca referințe: Gibson EB/SG, Junior Tribute DC Bass, RD, Thunderbird sau Peavey T-40 (orice de genul ăsta, nu doar Gibson). Predare personală exclusiv în București și împrejurimi, nu trimit în țară.
  4. Salutare, T-bird-urile de la Epiphone sunt foarte mișto. Știu că aveau și un mic preamp activ, ceva EQ - destul de versatile și practice, cu sunet bun, mai ales pentru cât costă. Las și eu bașii cu care mă laud Primul este din seria nouă de la Ibanez, EHB, headless + multiscale (33”-35”), al doilea e un SR505 din 2014 - my favorite bass ever. Sunt cam fanboy Ibanez, recunosc. Cele bune și spor la cântat!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.