www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Edwolf

Newcomers
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Edwolf

  1. Da, ideea e ca as fi preferat sa gasesc pe cineva care are tobe acasa ca sa putem repeta acolo, si am intrebat la cei de la garage si nu are nimeni, mai putin niste baieti care au studio.
  2. Salut! Am 16 ani si cant la chitara de un an. Pana acum am cantat singur. Pot spune ca stiu sa cant binisor classic rock, blues si metal. As vrea sa putem repeta macar odata pe saptamana. Astept mesaje in PM. Multumesc.
  3. Salut! Stiu ca aceasta chitara a fost folosita de cei de Goodbye to Gravity si as vrea sa stiu ce model este. Nu stiu sigur daca este ESP LTD EC-401 sau altceva. P.S. Scuze daca nu am postat unde trebuia.
  4. Ok, o sa ii contactez sa ii intreb daca o au.
  5. Super, multumesc. La ce magazine ati recomanda sa ma duc in bucuresti pentru a testa un Ibanez ?
  6. Sunt greu de setat Floyd Rose-urile ?
  7. Suna bine ( pe video ) Ibanezul ala. Oricum o sa iti urmez sfatul Mr Vintage si o sa ma duc pe la magazinele de muzica sa testez. Am vazut pe forum ca multa lume recomanda Ibanez-uri in loc de Epiphone sau Squier. Dc ?
  8. Un model nou ? Chiar daca nu este perfect finisata din fabrica, poate cu un set-up s-ar rezolva ?
  9. Ok, o sa ma uit, multumesc mult de ajutor
  10. Multumesc mult! Habar nu aveam ca astea sunt shit, chiar nu vreau sa ma grabesc si sa imi iau ceva ce probabil o sa regret, deci o sa ma mai informez si o sa incerc sa iau decizia corecta . Thx Daca nu te deranjeaza, imi poti recomanda cateva chitare de pe site care ti se par ok ? (Sau de pe alte site-uri , am un buget de 2500 lei cu tot cu amplificator).
  11. Salut! Vreau sa imi cumpar o chitara electrica sub 2000 de lei. Ascult heavy metal si hard rock (AC/DC, Metallica,Black Sabbath, GN'R, Slipknot, etc.). Eu ma gandeam la un Epiphone SG G400-PRO si la un amplificator Fender Mustang I v2 pentru ca are multe preseturi . As vrea sa aflu parerea voastra. Multumesc anticipat \m/
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.