www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

xschatten

Newcomers
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iași

Other Information

  • Gear
    Gibson LP Studio Faded 2016

Recent Profile Visitors

1909 profile views

xschatten's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare

Recent Badges

7

Reputation

  1. Up! De delay am făcut rost, rămâne doar prețul din anunț.
  2. Și ca să adaug și eu, inclusiv Vintage-ul pe care l-ai postat are tremolo. Mă uitasem fugitiv la bridge și avusem impresia că n-are, greșeala mea, deci ești good to go cu oricare.
  3. Toate chitările pe care le-ai enumerat mai sus au tremolo, mai puțin cea Vintage, deci nu ar tebui să îți faci griji în privința asta. Oricum, pe chitările mai de buget, să nu te aștepți la cine știe ce performanță wow de la tremolo-ul ăla. E bun sfatul cu mersul în magazin și probatul, dacă ai un prieten care se pricepe și poate să își dea și el cu părerea. Dar se poate și pe cont propriu, pur și simplu iei chitara și o ții în brațe, încerci niște note, vezi cum e la mână, dacă îți place cum se simte griful, finisajul, etc. Pe scurt, dacă face 'clic'. Sincer, utilitatea numărului de 'butoane' depinde de stilul de a cânta. Eu cânt în mare parte metal și rock și rareori ajustez volumul sau tonul, iar 99% din timp folosesc o singură doză. Din câte văd, ampurile de mai sus au în jur de 10-15 watti, deci nu se pune problema de deranjatul vecinilor dacă nu le dai tare. Câr despre chitară, eu am auzit lucruri bune despre Squier Affinity, dar recomand să arunci un ochi pe Thomann, au destule reviews la produse în general cât să îți faci o părere. Spor!
  4. Se vinde o pedală BOSS NS-2, cumpărată tot de aici de pe forum, în stare aproape perfectă, utilizată foarte puțin. Ca urme de uzură are niște paint chippings mici vizibile în pozele atașate. Se poate vedea / testa în Iași, dar trimit și în țară, cu plata transportului suportată de cumpărător.
  5. Up! Schimb eventual cu un MXR Carbon Copy + diferența dacă este cazul.
  6. Vând o pedală de distors Revv G3, luată de pe Thomann în martie 2021. A fost distortion-ul meu principal de atunci, acum însă trebuie să mă despart de el. Pedala sună impecabil și articulat, foarte bună pentru metal modern și 'chugging'. Prezintă semne de uzură vizibile în poze (o zgârietură mai profundă sub logo, ceva zgârieturi pe switch, și niște zgârieturi superficiale pe spate / potențiometre. Produsul vine în cutia originală. Trimit și prin curier cu transportul suportat de cumpărător. PM pe forum pentru că mail-ul nu prea îl folosesc.
  7. Salutare! Doresc să trimit un amplificator prin FAN Courier, cutii se găsesc acolo din câte știu, însă ce măsuri aș putea lua pentru a mă asigura că ajunge în siguranță? Folie cu bule? Polistiren? Nu am mai trimis până acum chestii voluminoase, cu atât mai puțin un amp...
  8. Poate trebuie făcut un firmware update la Katana? Pățit și eu aceeași chestie, dar era portul bulit, după ce l-am schimbat s-a rezolvat.
  9. Am uitat să las un update, în cazul în care mai are cineva o problemă asemănătoare. Am luat de pe eMag un spray pentru potențiometre, care și lubrifiază pe lângă curățare. Contact cleanerul simplu il lasă uscat de tot. Acum totul e ok, ba chiar se simte mai bine decât celelalte potențiometre. Deci trebuie un spray care să și lubrifieze.
  10. Salut. Recent, am curățat un potențiometru de volum la chitară (cu niște contact cleaner), fiindcă avea un sunet 'scratchy' static de fiecare dată când îl întorceam. Acum, sunetul s-a dus, însă potețiometrul nu mai opune așa multă rezistență la întors, uneori chiar și scârțâie dacă îl întorc prea rapid. Mă gândesc că probabil l-am degresat când l-am curățat. Ce aș putea folosi pentru a avea din nou feel-ul original? Pe forumuri lumea zice de Deoxit Fader Lube, insă la noi văd că nu se vinde. Există vreo soluție pentru a lubrifia potențiometrele?
  11. https://www.thomann.de/ro/ibanez_gsr200b_wnf.htm Vând bass Ibanez GSR200B-WNF, cumpărat la sfârșitul lui 2017 de la mcmusic. Bassul are urme de uzură, cea mai proeminentă fiind deasupra dozelor. Instrumentul are un grif subțire și confortabil. Are mici urme de rugină pe doze, abia sesizabile, iar corzile trebuie schimbate. Eu am cântat cu el la concerte și am obținut un ton foarte bun. Se poate vedea în Iași. Negociabil.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.