• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

hastece

Newcomers
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About hastece

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj
 1. vând

  Poze.
 2. Doză Seymour Duncan Blackouts AHB-1. Foarte puțin folosită. A fost montată pe o chitară și testată, apoi dată jos pentru că este doză activă și chitara respectivă nu avea loc pentru baterie. După cum se vede și în poză, are încă o parte din cabluri atașate. Dacă sunteți interesați, vă rog PM. .
 3. vând

  Nu mai am CD sau cutia originală. Pentru mai multe informații, vă rog să îmi trimiteți PM.
 4. Este aproape nou. Folosit foarte rar, și doar pentru teste în apartament. Pentru mai multe informații, vă rog să îmi trimiteți PM.