www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mogyorosiszilard

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Targu Mures

Other Information

  • Gear
    Fender Telecaster

Recent Profile Visitors

1302 profile views

mogyorosiszilard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Vând sursă de alimentare pentru pedale de efecte, 5 output-uri. Cumpărată aproape de un an, de la thomann. Funcționează perfect! Vine cu toate accesoriile și garanție thomann 2 ani. Motivul vânzării: am cumpărat una nouă, mai mică și cu mai multe output-uri. Preț ușor negociabil. Pot trimite prin curier!
  2. Ultimult preț, 500 lei cu transport! ( pe thomann e deja 800 lei numai pickup-ul)
  3. De un an am cumpărat-o, este în stare perfectă! O vând pentru că personal, nu prefer combinația de tele bridge(vintage) cu tv jones neck. Se poate monta și în gretsch-uri, sună fantastic pickupul, este puțin mai hot decât cel standard, cu un mic low-mid boost ! Vine cu toate accesorile. Se vinde și pickguard-ul telecaster. Preț fix: - neck pickup TV jones 600 lei - pickguard telecaster 100 lei. Împreună 650 lei.
  4. 1800 lei! Asta e chiar ultimul pret!! Chitara e chiar un instrument foarte bun, mai ales pentru acest pret..
  5. 2000 lei! Chitara e foarte buna si poate fi cantat cu ea foarte multe lucruri interesante.
  6. UP. 2100 lei chitara! Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
  7. Chitara este în stare foarte bună, având mici urme de uzură. Singurul motiv pentru care o vând, e că aș vrea să trec la Fender, care e o întrebare de gust presonal. Chitara am cumpărat-o cu doi ani în urmă, second hand, și atunci a fost avut grijă de ea. Chitara are 7 ani în total! Are doi humbuckere, fără coil split, cu o tonalitate caldă și de calitate bună. Am înlocuit cheițele de acordaj cu Schaller Locking și am înlocuit și nut-ul cu un Graph Tech, astfel menținând un acordaj mai stabil chitara și îmbunătățind și sunetul chitării. În aceste doi ani, am cântat mult pe această chitară, deci este în formă și este reglată (după pretențiile mele). Are un neck foarte comfortabil, și chitara sună bine în foarte multe stiluri. Aceste doze nu sunt high output, astfel chitara poate reda caracteristicile lui și prin clean. Prețul chitării: 2350 de lei sau fără cheițe locking: 2200 de lei, negociabil. Chitara poate fi încercat la mine, în Târgu Mureș, sau și la Cluj Napoca. Informații sau cei interesați de chitară mă pot suna pe numărul: 0743878624 sau pot fi contactat și în mesaj privat.
  8. De vânzare chitară clasică Yamaha C70 Chitara este în stare foarte bună, folosită cam 3 ani. Nu are nici un defect, numai foarte mici urme de uzură. Are un sunet cald și calitativ. La prețul lui, chitara este chiar foarte bună după părerea mea. Mie mi-a plăcut foarte mult chitara, numai am primit o chitară acustică de la un prieten în dar și nu mai am nevoie de ea. Nou pe thomann o găsiți numai chitara la 800 de lei. Preț: 650 de lei, împreună cu husă și un capo Planet Waves NS! Poate fi încercat la mine, în Târgu Mureș, sau o pot trimite și prin curier. Preț ușor negociabil Pentru informații și interesare, sunați la numărul: 0743878624; sau trimiteți-mi un mail la: mogyorosiszilard@yahoo.com !
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.