www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vasilica335

Newcomers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

24 Excellent

About vasilica335

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

1,105 profile views
 1. vasilica335

  vând Orga Vox Corinthian

  5300 de Lei
 2. Vand bass Ibanez SRFF806-BKS 6 corzi in stare foarte buna, este ca nou, cu tipla pe dozele Bartolini. Sunet modern. Pret usor negociabil.
 3. vasilica335

  vând Chitara bass Warwick Star Bass 5

  Vand bass electric Warwick Star BAss cu 5 corzi cu doze pasive MEC. Cheite : Warwick Germany Se poate proba in Iasi. Sunet extraordinar de echilibrat si cald. Pretul include si o husa. Pret usor negociabil.
 4. Vand claviatura midi Swissonic ControlKey 61 noua, in cutia originala cu toate accesoriile. A fost doar desigilata.
 5. vasilica335

  vând Orga Vox Corinthian

  Vand legendara orga Vox Corinthian, tonuri ce apar pe muzica anilor 60-70, The Animals, The Beatles, etc. In stare perfecta de functionare, se vinde impreuna cu toate accesoriile. SE poate proba in Iasi. Pret : 1500 EUR negociabil.
 6. Vand amplificator de chitara electrica DV MARK Galileo 15 in stare foarte buna, cu canal de drive si canal de clean. Sunet foarte bun, amplificatorul functioneaza pe lampi. Se poate proba in Iasi. Pret negociabil.
 7. vasilica335

  vând Manikin Memotron

  Vand claviatura Manikin Memotron cu tonurile clasice de taped violins, taped choir, tonuri ce pot fi mixate impreuna. Este o piesa necesara in studioul celor ce produc muzica, dar si in live. Se vinde impreuna cu un case care este intr-o stare perfecta. Pret : 800 EUR negociabil
 8. Vand chitara bass Fender Precision Bass American, an 2007-2008, in stare foarte buna. Sunet clasic de P Bass. Pretul: 1000 EUR negociabil Nu am nici husa nici case, dar se poate achizitiona separat. Grif din maple.
 9. vasilica335

  vând Chitara Bass Fender Jazz Bass American

  Vand chitara bass Fender Jazz Bass in 4 corzi, grif din lemn de artar. Stare foarte buna cu toc original Fender. Sunet exceptional. Corzi echipate : Fodera (recomand sa le schimbati) Pret : 1000 Euro negociabil
 10. Vand chitara electrica Ibanez Artist Super Edition cu Floyd Rose made in Japan. Stare foarte buna, cu toc original. Sunet exceptional. Singura problema este greutatea ei. Se poate proba in Iasi. Pret: 1100 EUR negociabil
 11. Vand pedalier in stare foarte buna, stare normala de uzura, din aluminiu.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.