www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Costachescu Mihai

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About Costachescu Mihai

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Vizavi
 • Gear
  ibanez rc320
  behringer u-phoria umc404hd
  se electronics v7
  ath m40x

Recent Profile Visitors

450 profile views
 1. Costachescu Mihai

  vând Korg Pitchblack PB-01

  Salut. Produsul mai este disponibil?
 2. Interfata este in stare buna. Vizual, nu are vreun defect major, iar tehnic nu are nici-o problema. Functioneaza la fel ca in prima zi. Il vand pentru ca vreau sa fac un upgrade. Singurul schimb de care sunt interesat este Behringer u-phoria umc404hd. Se poate proba in Bucuresti. Trimit in tara prin curier, iar transportul este platit de cumparator. Specificatii: 2 in / 2 out USB audio interface 96 KHz, 24-bit conversion 2 Focusrite microphone preamplifiersRed 2 line/mic/instrument combination inputs Phantom power Direct monitor USB Headphone output 2 balanced monitor outputs PortKensington Lock slot
 3. Salut. Mai este valabil nanokontrol-ul?
 4. Costachescu Mihai

  vând [EXPIRAT] Ibanez GRG 150 DXB

  Chitara a fost buna pentru mine si mi-am facut treaba cu ea(a fost cantata doar la repetitii si la un concert). O vand deoarece am pus ochii pe un alt ibanez. Nu are nici-un defect tehnic. Vizual are 2 portiuni de cate un centrimetru pe laturile chitarei unde este luata vopseaua de pe ea, in rest este ca noua. Este facuta in Indonezia. Predare personala si incercare in Bucuresti. Trimit in tara cu transportul platit de cumparator.
 5. Costachescu Mihai

  vând [EXPIRAT] Chitara bass ibanez gsr180 bk

  Il vand deoarece nu mai cant la el. Vizual, are cateva zgarieturi/lovituri mici in zona potentiometrelor(ce este incercuit). In rest, este ca nou. Asa suna bass-ul (direct input si procesat): https://mega.nz/#F!JFFURZbJ!Nc2OpR5Iliake5ukeIT1AQ Predare personala in Bucuresti. Nu trimit in tara.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.