www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Toto97

Newcomers
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

4 Neutral

About Toto97

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Satu Mare

Other Information

 • Band
  -
 • Gear
  Fender Custom Telecaster. Charvel DK24 Shell Pink. HELIX Floorboard.

Recent Profile Visitors

997 profile views
 1. Vând Squier Jazzbass Deluxe cu doze active cu switch la pasive. Are urme de uzură subtile. Funcțional este în stare perfectă, bine setat. Nou e undeva la 2200 de lei. Luând în considerare starea în care se prezintă, eu cer 1500, usor negociabil. Culoarea e Olympic White, o culoare destul de rară, fiind înlocuită în ultima vreme cu arctic white. Bassul are un set nou de elixir pe el. Prefer predare personală deoarece nu am în ce să îl trimit. Mă deplasez în Baia Mare, Zalău, Cluj sau Oradea.
 2. Caut pian electric Roland FP30X (cu output stereo). În perioada 18-21 august am posibilitatea de a-l ridica personal din București sau Constanța. Motivul pentru care îl caut la mâna a doua este bugetul. Mă puteți contacta prin whatsapp. Nu mă interesează aspectul estetic atât cât m-ar interesa funcționalitatea.
 3. Update: nu mă interesează variante la același preț ca în magazin.
 4. Vând clapă MIDI Studiologic SL88 Studio în stare impecabilă atât funcțional cât și estetic. Fără urme de uzură. Dețin factură, cutie originală. Alimentator si pedală originale. Trimit prin curier cu verificare, plata la destinatar. Preț ușor negociabil.
 5. Caut Boss WL-20 Wireless System sau WL-50 în stare de uzură normală. Aștept oferte pe whatsapp prin numarul afisat, sau prin mesaje RGC.
 6. Cumpăr Line6 Helix Backpack în stare bună sau cu minim de uzură. Aștept oferte! Mă puteți contacta pe whatsapp prin numărul afișat, sau prin mesaje RGC.
 7. Caut sistem monitorizare LD Systems MEI 1000 G2 la pret rezonabil. Caut de asemenea si casti Shure SE215-CL. Ma puteti contacta prin whatsapp cu numarul de telefon afisat, sau prin mesaje RGC. Astept oferte!
 8. Vând sintetizator Roland Juno D Limited Edition în stare impecabilă. Nu are nici o urmă de uzură, funcționează perfect. Preț negociabil, trimit prin curier.
 9. 700. ma puteti contacta pe whatsapp (0753106097)
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.