www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

OAndrei

Active Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OAndrei

  1. Poate te intereseaza si aceasta
  2. Chitara a plecat spre noua proprietara, sa o stapaneasca cu drag. Multumesc RGC! Topic inchis!
  3. Dupa ce m-am jucat un pic cu acordatul am rupt coarda mi subtire. Scad pretul cu 30lei pentru ca noul proprietar sa ii puna corzi noi, dupa bunul plac. PRET NOU 420 !
  4. Multumesc pentru interes. Nu doresc schimburi decat cu o acustica all solid wood + diferenta.
  5. revin asupra postului #5961 Credeti ca o chitara ieftina solid wood ar fi mai buna ca un taylor 114 de exemplu? adica cu laterale laminate.
  6. Asa ma gandeam si eu. Pacat ca nu le pot incerca, insa zic ca la banii primeia platesc mana ieftina si brand no name. La guid desi e facut in china, mai platesc si brandul. De chitarile cu nume all solid nu ma pot atinge...
  7. Ce parere aveti despre aceste chitari facute in china, all solid wood? As vrea sa incerc si o marime mai mica decat dread, gen OOO. https://www.thomann.de/ro/recording_king_ro10_na.htm https://www.youtube.com/watch?v=UEbquWXFSpc http://www.guitarshop.ro/chitara-acustica-guild-f-130-acustica_p2080.html https://www.youtube.com/watch?v=y5gEoRFlWMs Reviewurile sunt f bune pentru ambele.
  8. Astazi mi-a sosit strap-ul lat de 6cm, facut dupa cerintele mele in asortare cu chitara din poze. Recomand produsul cat si cumparatorul. Dialogul a fost unul foarte bun si continuu in timpul confectionarii strap-ului.
  9. Pret: 500 RON Localitate: Pitesti Contact: 0721381058 Link producator: Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara Fender CD-60 in stare perfecta, fara niciun defect. Vine la pachet cu strap si husa Ibanez. Motivul vanzarii este ca am trecut pe electrica si mai am o alta chitara clasica. Livrare preferabila in Pitesti, dar pot trimite si in tara pe cheltuiala clientului, Pentru detalii pm/telefon. Pret negociabil pentru cei din Pitesti sau imprejurimi.
  10. Mi-am cumparat Squier Classic Vibe Stratocaster '60s chiar varianta candy apple red impreuna cu ampul Roland Cube Micro GX de pe forum. Saptamana aceasta imi vin, le astept ca pe mos craciun. Ampul nu are alimentator, iar cel de pe GS este 120RON ?! cred ca o varianta cu transformator, nu comutatie, eventual sa ii mai suplimentez condensatoru de filtrare, il aranjeaza bine cu 40RON.
  11. Salutari, Candtla chitara de 3-4 ani, mai intai pe acustica Fender CD-60, apoi ultimii 2 ani pe clasica Regun SM-20, nu am evoluat mai mult de marginea patului din dormitor, nici nu am pretentii la mai mult...insa visez la o electrica in ultimul timp. Imi place classic rock-ul, in special Mark Knopfler si mi-as dori una cu care sa cant acest stil. Am un buget total de 2500RON, dupa cautari m-am orientat spre un Squier Classic Vibe Stratocaster '60s, neaparat rosu! si un amplificator Fender de 10w + husa, cablu, strap...m-am orientat la guitarshop, daca separ in 2 comenzi mai iau si discount 100RON. 1. Ce parere aveti despre chitara? Isi merita banii? 2. Ma descurc pentru inceput doar cu amplificatorul, fara efecte? P.S. mentionez ca vreau sa tin chitara cat mai mult timp, sa o tin ca o suma de perioade si amintiri, precum sunt si cele 2 anterioare. Cu stima, Andrei
  12. Stati linistiti, nu i-am facut nimic mai rau. Am curatat oxidul de pe freturi si cam atat. Nu am insistat sa iau lacul, din fericire.
  13. Da. Am frecat cu lana din aia de otel 0000 nu se mai ia. Am citit toate articolele posibile despre sm20. E laudata peste tot. O sa ii fac o plimbare la buc sa o vad.
  14. Stiu ca se da tastiera cu ulei de lamaie, dar am citit pe el ca nu se da pe maple. Am inteles ideea cu uzura, calmati-va cu misto-urile Astept in continuare pareri de la cei care au cumparat chitari clasice noi in bugetul acela...
  15. Ok, am inteles, am gresit ca am pus pana pe ea in primul moment, o sa folosesc doar degetele. In rest ce ziceti de noua chitara? De care sa fie?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.