www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Skerwer

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Chitara

Recent Profile Visitors

1642 profile views

Skerwer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pai d asta voiam gen o parere de achizitie sa stiu exact pe ce merg sa cumpar..adica care e cel mai bun sfat
  2. Woau, m am pierdut cu aceasta descriere, ideea e ca vreau sa l folosesc pt chitara sa inregistrez piese, nimic mai mult, e oarecum un interlocuitor al ampului.. se poate sa fie reclama de focusrite dar m am uitat pe yt la specificatii si la diferite reviewuri si am fost placut surprins, insa acel peavey suna un pic mai neplacut.
  3. Salut! M-ar interesa sa achizitionez o interfata audio, am gasit 2 modele: http://www.mcmusic.ro/pro-audio/interfete/interfete-audio/focusrite-scarlett-solo-mk2-interfata-audio sau: http://www.mcmusic.ro/pro-audio/interfete/interfete-audio/peavey-xport-interfata-audio Pe care mi o recomandati ? As vrea sa stiu si motivele, sunt mai incepator in domeniul de genul si as vrea sa ma asigur ca este ok ceea ce cumpar. M am incadrat in bugetul de 400 de lei pe care il am.
  4. Chitara Aria STD 714 + Marshall MG10CFAu fost achizitionate aproximativ acum 3 ani.Sunt in stare buna. Chitara prezinta mici zgarieturi.Ofer garantie.
  5. Multumesc mult de tot tuturor ! Am rezolvat !
  6. Cele care tin de arc...gen cele din spate...pe care sunt prinse arcurile si strang sau desfac
  7. Salut ! Am si eu o problema in legatura cu o chitara aria std-714, ideea este ca nu prea ma pricep si am umblat la niste suruburi care tin de corzi, acum nu stiu ce am facut si am frica ca acele suruburi sa nu fie indeajuns de stranse sau prea slabite cat sa afecteze corzile...pt. ca nu stiu orientativ cum ar trebui sa fie...Multumesc frumos !
  8. Salut , as vrea sa achizitionez o chitara si un amp si as dori niste pareri de la voi , faza este ca eu am o aria 714-std si un amp marshall mg10cf si as vrea sa fac un upgrade pt ca simt ca am ajuns la un nivel mediu , pretul vreau sa fie pe masura .. De obicei cant glam,hard rock...multumesc frumos!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.