www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

MihaiMTz

Newcomers
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MihaiMTz

  1. M-am gândit la un topic destinat exclusiv exercitiilor de încălzire si de perfectionare a unor tehnici. Fiecare sa spună un exemplu de exercitiu pe care îl practica sau de care a auzit si de care este foarte mulțumit sau chiar a dat roade.
  2. MihaiMTz

    4 Sau 5 Corzi

    4 corzi folosesc cei care nu coboară in dropuri joase sau cei care țin același acordaj. Daca dorești sa Cânți mai multe chestii fara sa spui" stai sa acordez" clar adaugi 5 sau 6 dupa caz. Bassist bun nu înseamnă cunoscut, stii.. Pot fi bassisti "slabi" in trupe care au facut istorie. Wooten este " maestru" daca pot sa-l cataloghez asa.. In plus nu are rost sa comparam bassisti mari. Ei sunt si vor rămâne foarte foarte buni pe ce se axează. Nu cred ca este un Bassist care ii face pe toti,sau ceva de genu.. In plus, de la un anumit nivel nu mai conteaza asta. Legea e simpla. Vrei registru mai mare, adaugi corzi. Vrei sa Cânți chestii care necesita acordaje mai joase,adaugi corzi. Flea are toate piesele,mi se pare ca doar câteva sunt in Re,dar majoritatea sunt in standard, EADG, nu ar avea sens sa cânte pe bass cu 5. Daca greșesc la ceva, va rog sa ma corectați
  3. Am spus ca înregistrez direct din mixer acum. Am inteles asta. Direct din output-il mixerului direct in laptop. Am citit manualul.
  4. Nu am semnal. Semnal am doar pe un mixer behringer . Daca leg input interfața pe output mi er si input mixer pe output interfața si USB-ul in laptop am semnal. Daca bag pe alt mixer inafara de behringer nu am semnal. Asta e problema celor de la behringer cred.
  5. Pe dynacord am 2-track L/R si rec send L/R. La interfața am input si output. Nu stiu cum sa le leg am încercat in toate felurile si tot nu trimite semnal
  6. Nu merge interfața behringer cu mixerul dynacord,nu cu laptopul. In laptop e tot ok,doar ca nu primesc semnal de la mixer la interfața
  7. Ok. O sa trag direct din mixer. Placa Behringer nu merge pe mixeru asta,dar pe unu behringer merge. Nu inteleg asta. Oricum mulțumesc mult pentru ajutor !!
  8. Am citit. O sa înregistrez din REC Send cu mufa RCA,dar imi trebuie mufa RCA-USB? Sau pot folosi RCA-Jack si bag in laptop in locul de microfon?
  9. Daca bag mufa in ieșirile main outputs imi trimite un semnal nu stiu cum sa zic o microfonie puternica in boxe. Si cu rec send, cum il folosesc, are volum separat pe canal ca si cum ai cânta normal? Scuze ca întreb de-asta dar nu stiu nimic si decât sa stric ceva..
  10. Pai am asta http://www.soundcreation.ro/sisteme-digitale-si-interfete-audio-de-dj-cid502_3228/behringer-uca202-id6721.html
  11. Salutare! Vreau sa imi înregistrez si eu trupa. Am un dynacord powermate 1000-2 si un laptop. Cum pot înregistra,totul deodată sau pe rând,nu contează. Trebuie sa aflu cum pot trimite semnal din mixer in laptop. Am si o interfața audio de la behringer. Ma poate ajuta orice fel de informație. Mulțumesc mult!
  12. Am aflat ce bass este. Este Hora Reghin Am aflat ce bass este. Este Hora Reghin. Si acțiunea este destul de înalta.
  13. O sa încerc sa setez intonatia
  14. Salut! Am un bass in 4 corzi, nu stiu ce firma. Si de ceva vreme ma confrunt cu o problema.grava zic eu. Coarda Mi falseaza in "draci". Nu stiu de la ce poate fi asta. Falseaza si coarda libera si notele. De la ce poate fi problema asta? Cum se poate remedia? Multumesc mult!
  15. Salut! Este exact ce bass caut. Îți pot oferi chitara electrică si diferența. Astept răspuns.
  16. Salut schimbi cu o chitara electrică Washburn Win Idol Stdg valoare 1500 RON si o mică diferența din partea mea?
  17. MihaiMTz

    4 Sau 5 Corzi

    Eu îmi doresc ceva mai versatil, sa pot Canta mai multe cu el.
  18. MihaiMTz

    4 Sau 5 Corzi

    Am inteleees. Mie un profesor mi-a spus ca încurca la tehnica a 5-a coarda.
  19. Salut! Dorește sa faci un schimb cu o electrică Washburn Win Idol Std-Gold Top si încă 300 lei din partea mea? Si fără case,deoarece cred ca intra Di ăla in prețul de 2700
  20. MihaiMTz

    4 Sau 5 Corzi

    Salutare colegi! Vreau sa pun o întrebare mai complexa, basul pe care îl aveți sau îl vreți sa fie in 4 sau in 5 corzi si de ce?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.