www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Aurelian25

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Aurelian25

  1. Se retrage de la vanzare.
  2. Vand chitara Ibanez S521 BBS. Am inlocuit puntea, butoanele de volum si ton si ramele dozelor (cele originale s-au oxidat) și cheitele (am pus cu sistem unlock). Caracteristici principale: - Gât: gât Wizard III din arțar - Tensionare: 648mm/25,5" - Radius: 400mmR - Corp: meranti - Grif: lemn de trandafir, incrustații cu puncte albe - Punte: punte fixă - Pickup-uri: Quantum humbuckers la gât și punte - Electronică: comutator cu 5 poziții pentru pickup-uri, control al volumului, control al tonului - Culoare: blackberry sunburst
  3. Vând Ibanez S521-BBS, în stare foarte bună, folosită numai acasă. Am schimbat butoanele de la potențiometre și ramele de la doze, pentru aspect (cele originale s-au oxidat în timp). Prețul este ușor negociabil.
  4. Se retrage de la vanzare. Se poate inchide.
  5. Vând chitară Ibanez S521-BBS ( bonus husă Ibanez) și o interfață audio ESI UGM96. Chitara nu prezintă zgărieturi sau lovituri, fiind folosită exclusiv acasă.
  6. Pretul scade la 300 lei sau accept schimb cu interfata audio.
  7. Vând procesor de chitară ZOOM G3 cumpărat în data de 03.02.2017. Produsul se vinde în cutia originală, cu toate accesoriile, factura și certificatul de garanție - 24 de luni. Procesorul sună foarte bine, putând fi folosit și ca interfață USB (pachetul conține softul Cubase LE8). Efectele sale se pot combina cu cele din alte programe (exemplu: Amplitube , Guitar Rig)
  8. În urma schimbării configurației calculatorului vând placa de sunet (în cutia originală, cu toate accesoriile) care se află în stare de funcționare foarte bună.
  9. Oare între 600 și 619 se poate pune un semn de egalitate ? Se retrage de la vânzare.
  10. Pret: 600 RON Localitate: Câmpia Turzii Contact: PM Link producator: https://www.zoom.co.jp/products/guitar/g3-guitar-effects-amp-simulator-pedal Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vând procesor de chitară ZOOM G3 cumpărat în data de 03.02.2017. Produsul se vinde în cutia originală, cu toate accesoriile, factura și certificatul de garanție - 24 de luni. Procesorul sună foarte bine, putând fi folosit și ca interfață USB (pachetul conține softul Cubase LE8). Am făcut înregistrări cu alte programe: Reaper, Amplitube, Guitar Rig. Partea bună este că, spre exemplu, la înregistrarea pe Guitar Rig se pot atașa și alte efecte în plus față de cele 6 pe care le suportă procesorul într-un singur patch. Doresc să-mi iau un alt procesor, BOSS GT-001, motiv pentru care accept un schimb în condițiile în care deține cineva acest procesor și este dispus pentru schimb, cu diferența de bani din partea mea.
  11. Da. E ok. Am folosit-o doar acasă ca interfață audio pentru chitară.
  12. Pret: 300 RON Localitate: Campia Turzii Contact: aurelianolah@gmail.com, 0742237467 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Folosita acasa. Pachetul contine cutia originala, cd-ul de instalare, cablul USB si manualul de utilizare. Caracteristici tehnice: - conexiune la calculator: USB - carcasa de aluminiu - suporta inregistrari la 48 kHz si redare cu 100 dB banda dinamica ADC/DAC - 6 iesiri analogice si iesiri de mix separate - intrare de microfon cu conexiune XLR si phantom power +48V comutabil - 4 canale de intrare linie - alimentat prin USB, nu necesita alimentator extern - driver EWDM cu suport pentru MME, WDM si ASIO, Direct WIRE - compatibil cu Windows XP, Windows Vista/7, Windows 8, Windows 10, Mac OS X
  13. Accepti un schimb cu o chitara ca noua ? Am postat un anunt de vanzare cu o chitara Cort Aero 11, dar m-ar interesa o chitara cu bridge fix. Diferenta de pret din partea mea.
  14. Pret: 700 RON Localitate: Campia Turzii Contact: aurelianolah@gmail.com, 0742 237 467 Link producator: http://www.cortguitars.com/en/product/aero-11 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara am cumparat-o in data de 23.07.2015. Am folosit-o doar acasa si nu prezinta urme de uzura. O vand deoarece vreau sa-mi iau o chitara cu bridge fix.
  15. Se retrage de la vanzare. Se poate inchide. Multumesc
  16. Pret: 500 RON Localitate: Campia Turzii Contact: aurelianolah@gmail.com, 0742237467 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Interfata audio este in stare impecabila. Am folosit-o acasa, pentru a conecta o chitara Kramer la calculator. Pachetul contine cutia originala, cd-ul de instalare, cabul USB si manualul de utilizare. Caracteristici tehnice: conexiune la calculator: USB carcasa eleganta de aluminiu de culoarea alba suporta inregistrari la 48kHz si redare cu 100dB(a) banda diinamica ADC/DAC 6 iesiri analogice si iesiri de mix separate intrare de microfon cu conexiune XLR si phantom power +48V comutabil intrare de impedanta (ex. pentru chitara electrica ) 4 canale de intrare linie alimentat prin USB, nu necesita alimentator extern driver EWDM cu suport pentru MME, WDM and ASIO 2.0; DirectWIRE compatibil cu Windows XP si Windows Vista/7, Mac OS X (de la 10.3)
  17. Transportul coletului il platiti, transportul bailor il platesc eu.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.