www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Aurelian25

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Aurelian25 last won the day on March 25 2020

Aurelian25 had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Aurelian25

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Campia Turzii

Recent Profile Visitors

1287 profile views
 1. Se retrage de la vanzare. Se poate inchide.
 2. Vând chitară Ibanez S521-BBS ( bonus husă Ibanez) și o interfață audio ESI UGM96. Chitara nu prezintă zgărieturi sau lovituri, fiind folosită exclusiv acasă.
 3. Pretul scade la 300 lei sau accept schimb cu interfata audio.
 4. Vând procesor de chitară ZOOM G3 cumpărat în data de 03.02.2017. Produsul se vinde în cutia originală, cu toate accesoriile, factura și certificatul de garanție - 24 de luni. Procesorul sună foarte bine, putând fi folosit și ca interfață USB (pachetul conține softul Cubase LE8). Efectele sale se pot combina cu cele din alte programe (exemplu: Amplitube , Guitar Rig)
 5. În urma schimbării configurației calculatorului vând placa de sunet (în cutia originală, cu toate accesoriile) care se află în stare de funcționare foarte bună.
 6. Oare între 600 și 619 se poate pune un semn de egalitate ? Se retrage de la vânzare.
 7. Pret: 600 RON Localitate: Câmpia Turzii Contact: PM Link producator: https://www.zoom.co.jp/products/guitar/g3-guitar-effects-amp-simulator-pedal Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vând procesor de chitară ZOOM G3 cumpărat în data de 03.02.2017. Produsul se vinde în cutia originală, cu toate accesoriile, factura și certificatul de garanție - 24 de luni. Procesorul sună foarte bine, putând fi folosit și ca interfață USB (pachetul conține softul Cubase LE8). Am făcut înregistrări cu alte programe: Reaper, Amplitube, Guitar Rig. Partea bună este că, spre exemplu, la înregistrarea pe Guitar Rig se pot atașa și alte efecte în plus față de cele 6 pe care le suportă procesorul într-un singur patch. Doresc să-mi iau un alt procesor, BOSS GT-001, motiv pentru care accept un schimb în condițiile în care deține cineva acest procesor și este dispus pentru schimb, cu diferența de bani din partea mea.
 8. Da. E ok. Am folosit-o doar acasă ca interfață audio pentru chitară.
 9. Cu respect, dar ce update se poate face la acest procesor sa mearga 8 efecte pa patch ?
 10. Pret: 300 RON Localitate: Campia Turzii Contact: aurelianolah@gmail.com, 0742237467 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Folosita acasa. Pachetul contine cutia originala, cd-ul de instalare, cablul USB si manualul de utilizare. Caracteristici tehnice: - conexiune la calculator: USB - carcasa de aluminiu - suporta inregistrari la 48 kHz si redare cu 100 dB banda dinamica ADC/DAC - 6 iesiri analogice si iesiri de mix separate - intrare de microfon cu conexiune XLR si phantom power +48V comutabil - 4 canale de intrare linie - alimentat prin USB, nu necesita alimentator extern - driver EWDM cu suport pentru MME, WDM si ASIO, Direct WIRE - compatibil cu Windows XP, Windows Vista/7, Windows 8, Windows 10, Mac OS X
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.