www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vampyru

Active Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vampyru

  1. Mixer digital și studio de înregistrări portabil. 1.Roland VS-1680 Totul într-o singură stație de lucru. Este recomandat pentru studio de inregistrare, trupe muzicale, prestatii live, Dj, repetitii Toate expansiunile posibile incluse (este echipat maxim ) SCSI recorder, HDD, 2 expansiuni pentru efecte Roland Vs8f-2 , case original Roland, cabluri de alimentare și scsi. Doar case-ul valoreaza 250 euro. Se prezintă într-o stare excepțională tehnic și estetic. Pentru livrare in alta localitate se acceptă doar cu plata transportului in avans. 2.Tascam M 1508. Mixer audio profesional pentru Dj sau Trupa muzicală Tascam M1508 made in Japan. Stare perfecta de funcționare, calitatea sunetului este de excepție ( sunet cald specific sculelor analog). Estetic prezintă mici zgarieturi normale datorita utilizarii. Accept și diverse schimburi.
  2. Mixer digital și studio de înregistrări portabil. Totul într-o singură stație de lucru. Toate expansiunile incluse (este echipat maxim ) SCSI recorder, HDD, 2 expansiuni pentru efectele Roland Vs8f-2 , case original Roland, cabluri de alimentare și scsi. Se prezintă într-o stare excepțională tehnică și estetică. Pentru livrare în alta localitate se acceptă doar cu plata transportului în avans.
  3. http://www.presonus.com/products/AudioBox-Studio Tot ce va trebuie pentru un mini studio. Pachetul este nou ,desfacut doar pentru proba. Pret : 250 Euro
  4. Vand cel mai bun receiver Midi - MIDI JET PRO nou cu factura. Transmite semnal pana la 500 m distanta fara intreruperi si fara latenta. Se poate folosi cu orice tastatura midi ,keyboard ,etc... Specificatii gasiti aici: http://www.midijet.com/index.php/midijet-pro/tech-specs
  5. Dimensiuni husa - Lungime 108 cm , latime 40 cm, adancime15 cm Se poate inchide. Multumesc RGC
  6. Vand husa clapa ( eu am avut Korg M3 / 61) stare noua. Materialul are burete pe interior si protejeaza foarte eficient instrumentul. Pret fix 100 ron. Tel > 0765500310.
  7. Vand Korg Pandora mini ca nou. cumparat saptamana trecuta de la un coleg de pe forum. Functioneaza perfect si nu are absolut nici o problema. L-am cumparat pentru un "prieten" care a avut bunavointa sa ma lase cu el... Eu cant cu clapa si nu imi este de folos. Il vand la pretul de 300 ron (cu atat l-am cumparat si eu de la un coleg de pe forum).Nu accept negociere si nici schimburi. Daca este cineva interesat ma poate contacta la tel 0765500310 sau pm.
  8. Daca esti in Bucuresti de astazi da-mi un tel sau mesaj la 0765500310 ca sa vb in legatura cu Pandora mini. Ma intereseaza.
  9. http://www.youtube.com/watch?v=EqC2Jm_H6b8...ted&search=
  10. Sa incercam sa ne spunem parerea si sa ne sustinem afirmatiile si despre clapari deosebiti Jordan Rudes...ce ziceti? http://www.youtube.com/watch?v=BtaYQbxrh2M
  11. Incarc vers 105 si i-mi da eroare ,am incercat tot si nu merge,nu stiu ce sa mai fac,si maine am cantare.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.